به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سرهنگ یادگارنژاد، رییس پلیس فتا استان با اشاره به افزایش روز افزون استفاده از اینترنت که در برقراری ارتباطات دوستانه، سایتها و کانالهای دوستیابی و همسریابی و نرم افزار صیغه یاب جایگاه ویژهای در بین جوانان پیدا کرده است، گفت: این امر باعث شده تا کلاهبرداران و مجرمان سایبری فعالیتهای مجرمانه خود را از طریق اینگونه سایتها و کانالها پیش ببرند و با استفاده از این ابزار کاربران را به دام اندازند.
وی افزود: این نرم افزارها که به نحوی وجود خارجی هم ندارند و تنها تصاویری که از آنها منتشر شده است به صورت جعلی و فتوشاپی است و تنها جنبه کسب درآمد برای برخی از افراد را دارد.
رئیس پلیس فتا استان ادامه داد: مهمترین موضوع در استفاده از این نرم افزارها نداشتن اصالت و عدم اعتبار آنهاست که با باور غلطی که در ذهن برخی افراد وجود دارد منجر به سرقت اطلاعات شخصی و بانکی آنها از طریق نصب بدافزار، ارجاع به صفحات جعلی (فیشینگ) و ... میباشد.
یادگارنژاد برای جلوگیری از به دام افتادن افراد در سایتهای دوست یابی و ... توصیه کرد: این ذهنیت را از خودتان دور کنید که افرادی که در این سایتها ملاقات میکنید، میتوانند شریک زندگی خوبی برای شما باشند، بسیاری از افراد هویت واقعی شان را ابراز نمیکنند.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان کرمان در پایان گفت: در مورد اینکه چه اطلاعاتی را در سایتهای شبکههای اجتماعی به اشتراک میگذارید، دقت داشته باشید. کلاهبرداران از اطلاعات و تصاویر شما برای ایجاد هویت جعلی و هدف گذاری شما برای کلاهبرداری استفاده خواهند کرد.
انتهای پیام/ی