به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ سعید جعفریان مدیرکل پشتیبانی امور دام اداره کل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری، از ذخیره سازی ۴۰۰ تن مرغ و ۴۰ تن گوشت منجمد به منظور رفاه حال مردم، تنظیم بازار و تعادل قیمت در ایام نوروز ۹۷ در سردخانههای استان خبر داد.
وی با بیان اینکه برای توزیع این ماده پروتئینی پرمصرف هیچ محدودیتی وجود ندارد گفت: با برنامه ریزی انجام شده، ماهیانه به طور متوسط، ۲۰ تن گوشت گرم گوسفند با قیمت هر کیلوگرم ۳۳۳ هزار ریال در استان توزیع میشود.
جعفریان همچنین از ارتقای طرح لیبل گذاری گوشت برای نخستین بار و از فروردین سال آینده در کشتارگاه صنعتی شهرکرد خبر داد و افزود: با نصب لیبل بر روی لاشه گوشت، نوع، کیفیت، زمان تولید، دمای مناسب نگهداری، محل ذبح و مشخصات کشتارگاه، اطلاع رسانی میشود.
به گفته وی؛ سرانه ماهیانه مصرف گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری، ۲۲ کیلوگرم و گوشت قرمز ۱۴ کیلوگرم است.
انتهای پیام/خ