به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، نادر نجفی مدیر شبکه بهداشت شهرستان فاریاب گفت: طی ۱۰ روز ابتدایی اجرای برنامه سلامت نوروزی از ۱۰۲ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بازرسان بهداشت محیط بازدید بعمل آمد.
وی افزود: در این بازدید ۵۱۲۰ کیلوگرم اجناس فاسد و تاریخ گذشته کشف و معدوم شد.
نجفی حفظ ایمنی مردم و ارتقای بهداشت عمومی جامعه را از اهداف اجرای طرح کنترل و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی عنوان کردو افزود: در این راستا به واحدهای صنفی متخلف اخطارهای لازم داده شده و در صورت عدم رفع نقص، برخورد جدی قاطع و قانونی میشود.
وی تصریح کرد: کلرسنجی روزانه از آب آشامیدنی در فاریاب انجام میشود و موارد ترکیدگی لوله نیز از طریق آب وفاضلاب در حال پیگیری است.
نجفی گفت: طرح برنامه سلامت نوروزی بهداشت محیط تا ۱۵ فروردین ادامه دارد و بازرسان بهداشت محیط در ایام تعطیل و ساعات غیر اداری نیز از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید و با متخلفین برخورد خواهند کرد.
مدیر شبکه بهداشت فاریاب اظهار کرد: از همشهریان عزیز تقاضا داریم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند تا در اسرع وقت پیگیری شود.
انتهای پیام/ی