مهدی حسینی مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: این طرح از ۲۵ اسفند تا ۱۴ فرودین با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان و تامین بهداشت عمومی درحال اجراست.
وی افزود: در این طرح ۱۷ بازرس بهداشت گوشت، ۱۴ دامپزشک و ۲ گروه نظارتی در ۲ شیفت کاری از ساعت هشت تا ۲۰ در سراسر استان در حال فعالیت هستند.
مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان به شهروندان توصیه کرد: برای حفظ سلامت خود و خانواده شان فرآوردههای خام دامی مورد نیاز را صرفا از مراکز مجاز عرضه تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
حسینی خاطر نشان کرد: اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان با شماره تلفن ۱۵۱۲ آماده دریافت گزارشات مردمی، نقطه نظرات، پیشنهادات و پاسخگویی به سئوالات شهروندان است.
انتهای پیام/ع