گوشت کوبها دو نوع پلاستیکی و استیل دارند و معمولا دارای دو انتخابگر سرعت هستند (در برخی از مدلها چند سرعت نیز وجود دارد).
گوشتکوب برقی دارای کاربردهای مختلفی هستند که قبل از خرید آنها را در نظر بگیرید!
- مخلوط کردن مواد انواع سوپ و اسموتی، خرد کردن میوه و سبزیجات، هم زدن سفیده تخم مرغ یا خامه، له کردن پیاز و از این قبیل .
- گوشتکوب برقی ظرف استوانهای شکل پیرکس یا پلاستیکی مخصوص به خود را دارد که میتوانید مواد را بدون اینکه جایی را کثیف کند، در آن خرد، له یا مخلوط کنید.
- گوشتکوب برقی میتوانید مستقیما مواد را در ظرف مورد نظر برای آشپزی به شکل دلخواه درآورید که دیگر نیازی به جابجایی مواد از ظرفی به ظرف دیگر نباشد.
گوشت کوبهای برقی انواع مختلف و شکلهای گوناگونی دارند که بهتر است قبل از خرید به آنها توجه کنید و بدانید که دقیقا از یک گوشت کوب برقی چه میخواهید، تا بعد از خرید دچار مشکل نشوید!
- توان بالا داشته باشد.
- موتور سنگین داشته باشد.
- قسمت پایین گوشت کوب (جایی که موتور را به تیغه وصل میکند) فلزی باشد.
- دارای تیغههای بزرگ (بلندتر) باشد. تیغههای آن کوتاه نباشد.
- تیغه به صورت پرس به شافت وسط وصل شده باشد. (پیچی یا پیچ ومهره نباشد).
- میله گوشت کوب از جنس استیل ضد زنگ و بسیار مقاوم باشد.
- قابلیت خرد کردن یخ را داشته باشد.
- دستگاه قابل جدا شدن از هم بوده و بتوان آنها را بجز موتور در ماشین ظرفشویی شست.
- امکان تنظیم سرعت را داشته باشد.
انتهای پیام/