به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛یونس محمودی فرماندار املش در جلسه کارگروه بوم گردی این شهرستان گفت: در کارگروه بوم گردی استان گیلان ۲۴۵ منطقه و مکان بوم گردی سهمیه شهرستان املش پیش بینی شده که ظرفیت شهرستان املش در کارگروه شهرستانی ۳۱۱ منطقه و محله قابل افزایش بوده و تاکنون ۲۰۸ مورد آن شناسایی و معین شده اند.
وی افزود: کارگروه بوم گردی شهرستان وظیفه دارد طرحهای بوم گردی هر یک از سرمایه گذاران محلی و غیربومی را که در ۱۶ بخش مطالعه و سپس آن را برای تأئید نهایی به کارگروه بوم گردی استان ارسال کند.
فرماندار املش گفت: طرحهای بوم گردی مخصوص مناطق روستایی بوده و اولویت آن برای روستاهای دارای طرح هادی و یا روستاهای هدف گردشگری است که برای اجرای آن بین پانزده تا صد میلیون تومان تسهیلات بانکی ارزان قیمت اعطا میشود.
یونس محمودی افزود: حداقل زمین مورد نیاز برای اجرای طرحهای بوم گردی ۵۰۰ متر مربع و میزان تسهیلات برای احیاء بنا ۱۵ میلیون و برای احداث ۲۰ میلیون به بالاست که البته سازهها باید براساس تیپ و نقشهی ارائه شده از سوی سازمان نظام مهندسی در متراژهای معین احداث شود.
وی تصریح کرد: املش دارای دو قطب کشاورزی و گردشگری است و از جاذبههای بکر طبیعی و بناهای تاریخی در مناطق جلگه، کوهپایه و کوهستانی برخوردار است که این باعث شده شهرستان املش در زمینه بوم گردی از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار باشد.
انتهای پیام/ق