بهترین خاصیت سرکه رقیق شدن خون و کاهش چربی و کلسترول بد خون است؛ سرکه نوعی محلول اسیدی است و اسید سیتریک موجود در آن به افزایش سوخت و ساز بدن کمک زیادی میکند و در حذف باکتریهای مضر سیستم گوارشی نقش زیادی دارد.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
بیشتر افراد از سرکه برای تهیه ترشیها و شورها و به عنوان طعم دهنده سالاد استفاده میکنند، اما باید بدانید که این سین سفره هفت سین خواص درمانی فوق العادهای هم دارد که قابل چشم پوشی نیست.
شاید بتوان گفت بهترین خاصیت سرکه رقیق شدن خون و کاهش چربی و کلسترول بد خون است؛ سرکه نوعی محلول اسیدی است و اسید سیتریک موجود در آن به افزایش سوخت و ساز بدن کمک زیادی میکند و در حذف باکتریهای مضر سیستم گوارشی نقش زیادی دارد.
بهتر است بدانید که در منطقه خاورمیانه بیشتر از سرکه کشمش استفاده میشود، در تمام کشورهای جهان انواع مختلف سرکه وجود دارد که از آن جمله میتوان به سرکه برنج، سرکه خرما، سرکه عسل و سرکه بالزامیک اشاره کرد، همچنین از انواع میوهها هم برای تولید سرکه استفاده میشود.
سرکه علاوه بر خواص دارویی و طعم دهندگی مواد غذایی به دلیل خاصیت اسیدی میتواند یک پاک کننده قوی لوازم خانگی و از بهترین حلالها باشد.
نوروز فرصتی مناسب برای افرادی است که به دلیل مشغلههای کاری کمتر موفق به ورزش کردن میشوند؛ بهتر است بدانید که مصرف برخی مواد غذایی میتواند انرژی شما را برای ورزش کردن بیشتر تامین کند.
میوههای خشک شده مثل سیب و کشمش به دلیل دارا بودن مقادیر قابل توجه فیبر خوراکیهای مفیدی برای تامین انرژی لازم بدن هستند و میتوانند احساس گرسنگی را هم تا حد زیادی برطرف کنند.
علاوه بر این در مدت انجام ورزش، بدن به مایعات بیشتری نیاز دارد؛ میتوانید برای تامین آب مورد نیاز بدن روی آبمیوههای طبیعی هم حساب کنید.
این نوشیدنیها علاوه بر تامین آب مورد نیاز بدن به دلیل داشتن قند طبیعی یک خوراکی فوق العاده برای تامین انرژی لازم بدن هستند.
سالهاست که نمک زیاد؛ از دشمنان اصلی سلامت قلب محسوب میشود و نقش اساسی آن در افزایش فشار خون بر کسی پوشیده نیست.
به تازگی محققان دانشگاه ویل کرنل آمریکا دریافتند که مصرف بیش از اندازه نمک به نورونهای مغزی آسیب میزند و خطر ابتلا به آلزایمر را تا حدود زیادی افزایش میدهد؛ نورون ها سلولهای سیستم عصبی هستند که وظایف حسی و حرکتی را بر عهده دارند و مجری انتقال پیام از مراکز عصبی به اندامها هستند.
باید بدانید که میزان مصرف نمک در روز تا ۵ گرم مناسب است و بیش از این فرد را مستعد ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و مغزی خواهد کرد.
یکی از میوههای فوق العاده برای کاهش فشار خون خرمالو است که به دلیل دارا بودن عناصر پتاسیم، منیزیم و سدیم میتواند فشار خون بالا را تا حد زیادی کاهش دهد.
خرمالو میوه فصل پاییز است، با این حال در تمام طول سال میتوانید از این میوه برای افزایش سلامتی و تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده کنید؛ خرمالو به دلیل داشتن ویتامین C در پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفولانزا موثر است ، همچنین ویتامین A موجود در خرمالو مانند سیب میتواند از بروز انواع سرطان خصوصاً سرطان ریه جلوگیری کند.
انتهای پیام/