تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: گوشت ماهی سرشار از املاح و پروتئینهای مفید و مورد نیاز بدن است و به همین دلیل بسیاری از پزشکان مصرف ماهی را بر گوشت قرمز ترجیح میدهند.
وی ادامه داد: سبزیپلوماهی یک وعده مقوی و مفید محسوب میشود و اگر افراد ماهی را با روغن، آرد و نمک زیاد طبخ ندهند یکی از سالمترین غذاها است. سبزیپلوماهی طبق سنتها در شب اول عید طبخ میشود و میتوان گفت بهترین غذای ممکن برای این شب است.
نیستانی با اشاره به اینکه گوشت ماهی حاوی امگا3 است و بسیاری از پروتئینهای موردنیاز بدن را تامین میکند، افزود: گوشت ماهی دارای اسیدهای چرب و پروتئینهای مفید بدن است از این رو متخصصان تغذیه مصرف مداوم آن را به افراد توصیه میکنند.
وی در خصوص ماهیهای دریایی عنوان کرد: ممکن است گوشت ماهیهایی که از آب دریا صید میشوند، به دلیل آلودگیهای موجود در آب دریا مناسب نباشد و این موضوع برای کسانی که از ماهی به عنوان غذا استفاده میکنند، مشکلاتی ایجاد کند.
نیستانی تاکید کرد: در برخی از مراکز پرورش ماهی پودر سیرابی را تحت عنوان غذا به آبزیان پرورشی میدهند و همین مسئله باعث بروز مشکلاتی در گوشت ماهی و در نتیجه سبب از بین رفتن خاصیتهای این ماده غذایی میشود.
وی یادآور شد: ماهیهای چرب مانند قباد، سرشار از امگا3 هستند که همین ویتامین بسیاری از نیازهای بدن را تامین میکند.
انتهای پیام/