به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام; کامران سلیمان پور اعلام کرد: حداقل پنج واحد نانوایی در هر شهرستان به عنوان کشیک نوروزی در نظر گرفته شده است.
وی افزود: سهمیه آرد این واحدها به طور میانگین 50 تن ویژه ایام نوروز ذخیره شده و سهم هر نانوایی بر اساس توان پخت آن واحد مشخص شده است.
وی اضافه کرد: به همه واحدهای نانوایی در طرح نوروزی تاکید شده که تا زمان حضور مشتریان به پخت نان ادامه دهند.
سلیمان پور گفت: فعالیت نوروزی این واحدهای نانوایی از 25 اسفند شروع شده و تا 15 فروردین ماه ادامه خواهد داشت.
وی اظهار کرد: در این مدت ناظران سازمان صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و شرکت غله و خدمات بازرگانی به صورت گشت های مشترک یا مجزا بر روند فعالیت واحدهای نانوایی طرح نوروزی نظارت دارند.
انتهای پیام/اس