مدیر جهادکشاورزی ایرانشهر گفت: برداشت محصول باقلا از سطح ۳۰۰ هکتار زمین‌های زیر کشت این شهرستان آغاز شد.

حسن شاه، ولی بر مدیر جهادکشاورزی ایرانشهر  بر در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، با بیان اینکه از هر هکتار زمین زیر کشت ۲ تن باقلا در ایرانشهر برداشت می‌شود، پیش بینی کرد؛ تا پایان فصل برداشت بیش از ۶۰۰ تن باقلا برداشت و روانه بازار‌های داخل و خارج از استان شود.

وی افزود: رقم باقلای کشت شده در این شهرستان از نوع محلی است که با توجه به طعم و مزه مناسب آن بیشتر بصورت تازه خوری مصرف و مازاد آن نیز خشک و به بازار عرضه می‌شود.

شاه، ولی بر گفت: بیش از ۴۰۰ نفر در کار کاشت داشت و برداشت باقلا در سطح شهرستان ایرانشهر مشغول بکار هستند.

مدیر جهادکشاورزی ایرانشهر گفت: باقلا یکی از منابع عالی فیبر و پروتئین به حساب می‌آید و مصرف آن همراه با برنج، تمامی پروتئین‌ها و اسید‌های آمینه ضروری بدن را تامین می‌کند.

وی افزود: کلسیم و پتاسیم موجود در باقلا از بروز پوکی استخوان جلوگیری کرده و به کنترل فشارخون بالا کمک می‌کند.

شاه، ولی بر ادامه داد: این دانه گیاهی همچنین سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین B. و اسیدفولیک است بنابراین برای رفع کم‌خونی هم مفید است البته به شرطی که نسبت به آن حساسیت نداشته باشید.

وی افزود: باقلای تازه طبع سرد و‌تر و باقلای خشک طبع سرد و خشک دارد. گل آن نیز طبع گرم دارد. ارزش غذایی باقلای خشک شده نیز بیشتر از باقلای تازه است، اما ویتامین C. باقلای تازه بیشتر است.

انتهای پیام/ع

برداشت باقلا در جنوب سیستان وبلوچستان 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.