به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین معصومی متخصص بیماریهای عفونی کودکان با بیان اینکه در مسافرت کودکان نسبت به بزرگترها آسیبپذیرتر هستند، گفت: بزرگترها علاوه بر اینکه از کودکان مراقبت میکنند تا به حوادث و سوانح (افتادن از ارتفاع) دچار نشوند باید به تغذیه کودک خود توجه عمدهای کنند.
وی افزود: غذای کودکان در سفر باید غذایی سالم باشد و آب مصرفی نیز در صورتی که بستهبندی نیست باید از جوشیده و خنک شده آن استفاده شود. همچنین باید از نوشاندن آبهایی مانند چشمه و رودخانه به کودک خود که به سلامت آنها اطمینان نداریم خودداری کنند.
معصومی اظهار داشت: والدین باید ضمن آماده کردن تغذیه سالم برای کودک هنگام غذا خوردن دستهای کودک را بشویند و اگر این مسائل رعایت شود کودک به بیماریهای گوارشی مانند اسهال دچار نخواهد شد.
وی در پایان اظهار داشت: مهمترین بیماری که کودکان را در سفر تهدید میکند بیماریهای گوارشی مانند مسمومیت غذایی و اسهال است و اگر والدین مراقب تغذیه و آب خوراکی کودک باشند اتفاق خاصی نخواهد افتاد.
منبع: فارس
انتهای پیام/