به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمانشاه ؛ نظری متخصص بیماریهای داخلی گفت: ایام
نوروز فرصت بسیار مناسبی است برای در کنار هم بودن و لذت بردن از هوای بهاری است. وی افزود: البته در این روزهای شاد گاهی اوقات به دلیل پرخوری در ایام عید باعث مشکلات عدیدهای میشویم.
نظری گفت: افرادی که آمادگی
بیماریهای قلبی و عروقی دارند مصرف آجیل شور و غذاهای پر کالری و پرچرب توصیه نمیشود.
متخصص بیماریهای داخلی افزود: مصرف غذاهای فست فود نوشابههای گاز دار میتواند در بیشتر شدن رفلکس اسید معده موثر باشد
وی افزود: تعادل و تنوع در مصر ف موادغذایی سر عت تندرستی و سلامتی را بیشتر میکند
نظری گفت: میوههای که برای سلامتی مفید است اگر یک جا مصرف شود لطمه جدی به بد ن. میزند و باعث یبوست کبد چرب با خوردن غذاهای چرب را ایجاد میکند.
وی همچنین افزود: مصرف آب کافی ورزش مناسب و پرهیز از غذاهای آماده تاثیر قابل توجهای در سلامتی افراد دارد.
انتهای پیام/پ
تغذیه مناسب در روزهای نوروز