به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدعیسی پالاری که ساکن منطقهای به نام نورآباد در حوالی کراچی است، به سبب ابتلا به نوعی اختلال ژنتیک موسوم به نوروفیبروماتوز عضلانی (plexiform neurofibromatosis) زمینگیر شده و در بستر افتاده است. این بیماری رشد طبیعی بافت های سلولی را تحت تاثیر قرار میدهد و به همین دلیل، بافت های پای راست این جوان تحت سیطرهٔ توموری ۴۴ پوندی (۲۰ کیلوگرمی) قرار گرفته است.
یک فعال اجتماعی وضعیت بیماری او را در فیسبوک منتشر کرد و از شرایط بیماری و یاس و ناامیدیاش از درمان به دلیل فقر و تنگدستی خانواده در این شبکه اجتماعی سخن گفت.
وی نوشت: توموری که تمام پای راست او را دربرگرفته، از سال ۲۰۱۳ شروع به رشد کرده بود و با گسترش آن، اکنون عملا نه قادر به راه رفتن بود و نه توان ایستادن داشت. بنابراین زمینگیر شد و در بستر بیماری خود خوابید.
به گفته پدر ۵۲ ساله محمدعیسی، بیماری وی که پزشکان گفتهاند به سبب جهش ژنتیک ایجاد شده، تا ۱۳ سالگی وی هیچ علامت و نشانهای در بدنش پدید نیاورده بود اما ۵ سال پیش، خانواده متوجه شکلگیری تورمی در ران راست پسرشان شدند که به اندازه یک توپ پینگپونگ بزرگ شده بود.
وی که علاوه بر محمدعیسی، پدر شش دختر دیگر است، اضافه کرد: ما ابتدا موضوع را بیاهمیت دانستیم اما سال گذشته تورم پای او بسرعت رشد کرد و اکنون دیگر برای هر چیزی از رفتن به حمام تا تعویض لباس نیازمند کمک دیگران است.
گروهی از پزشکان متخصص تاکید کردهاند که برای نجات وی باید او را تحت عمل جراحی قرار دهند و تومور را از پای راست وی جدا کنند. دولت و نیکوکاران مردمی نیز هزینههای درمان را تقبل کردهاند.
نوروفیبرومای عضلانی به سبب جهش ژنتیک رخ میدهد و حاصل آن در اغلب مواقع تومورهای خوشخیمی است که احتمالا درگیر کردن هر جایی از بدن از جمله سر و گردن، بازوها، پاها، قفسه سینه، و شکم را دارد. تومورها ممکن است از اعصاب زیر سطح پوست یا اعصاب درونی بدن سرچشمه بگیرند و به اندازههای نسبتاً بزرگ هم رشد کنند.
منبع: سلامت آنلاین
انتهای پیام/