به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دستپخت مامان ها همیشه خوردن دارد. با اینکه هنوز اکثرا غذاهای سنتی درست می کنند اما غذاهایشان هیچ وقت تکراری نمی شود و همیشه طرفدار دارد. مثلا همین کتلت گوشت و سیب زمینی که از زمانی که یادمان می آید در برنامه غذایی شان بوده و هنوز هم هست.
مواد اولیه:
•روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
•گوشت چرخ کرده 250 گرم
•گوجه فرنگی 5 عدد
•سیب زمینی 250 گرم
•پیاز رنده شده 2 عدد بزرگ
•سیر رنده شده 3 حبه
•تخم مرغ 1 عدد
•آرد نخودچی سه قاشق غذاخوری
•جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
•نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
•پودر زیره سبز یک قاشق غذاخوری
ابتدا پیاز و سیب زمینی و سیر را رنده کرده و بعد گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و ادویه را به مواد اضافه می کنیم و حدود 5 الی 10 دقیقه مواد را خوب ورز می دهیم جعفری و پودر زیره را هم اضافه می کنیم، در مرحله آخر آرد نخود چی را به مواد اضافه می کنیم و مواد را ورز می دهیم، تابه را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن میریزیم وقتی که روغن داغ شد حرارت را کم می کنیم و از مواد به اندازه دو قاشق غذاخوری کف دست ریخته و به شکل بیضی درآورده و در روغن سرخ می کنیم یک طرف که طلایی شد طرف بعد را هم سرخ می کنیم. در آخر هم گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ می کنیم و همراه کتلت سرو می کنیم.
منبع:برترینها
انتهای پیام/