به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ نقیبی مدیر کل دامپزشکی استان افزود: گوشت قرمز تازه فقط از قصابیهای مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه شود و در هنگام خرید، مهر بهداشتی دامپزشکی بر روی لاشههای دام و همچنین لیبل مشخصات شامل نام کشتارگاه، تاریخ ترخیص از کشتارگاه و تاریخ انقضا مورد توجه قرار گیرد.
به گفته نقیبی، مدت زمان مصرف گوشت گوسفندی ۷۲ ساعت و لاشههای گاوی ۵ روز پس از ترخیص از کشتارگاه است.
وی اضافه کرد: هر گونه عرضه گوشت قرمز تازه بدون رعایت این ضوابط در حکم خارج از نظارت شرعی و بهداشتی دامپزشکی محسوب میشود و ممکن است ناقل بیماریهای خطرناکی همچون تب خونریزی دهنده کریمه - کنگو باشد.
مدیر کل دامپزشکی استان تاکید کرد که از خرید گوشت لاشههای عرضه شده در کنار جادهها اکیدا خودداری شود.
نقیبی گفت: عرضه گوشت قرمز منجمد نیز صرفا بصورت بسته بندی و با معتبر بودن تاریخ مصرف، مجاز است.
وی اضافه کرد: گوشت مرغ هم منجمد و تازه، فقط به صورت بسته بندی عرضه میشود.
مدیر کل دامپزشکی استان افزود: تاریخ مصرف مرغ تازه ۷۲ ساعت و در مورد مرغ منجمد یکسال پس از تولید است.
نقیبی اضافه کرد: هرگونه عرضه مرغ قطعه بندی شده (اعم از ران، شنیسل، بال و کتف) بصورت فله ممنوع و احتمالا از مرغهای تاریخ مصرف گذشته تهیه شده است.
وی تاکید کرد که خرد کردن مرغ فقط در حضور مشتری و با رعایت اصول بهداشتی و از مرغهای بسته بندی مجاز است.
به گفته مدیر کل دامپزشکی استان، عرضه بلدرچین و بوقلمون نیز فقط بصورت بسته بندی انجام میشود.
نقیبی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در عرضه فرآوردههای خام دامی موارد را در اسرع وقت با ذکر نام محل عرضه و آدرس به سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام/