به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هنر عکاسی علی روز به روز رشد می کرد و از پختگی و تجربه بیشتری برخوردار می شد تا اینکه در روزهای اعتصابات مردمی سال 57 بیشتر از هر زمان دیگری خود را به رخ کشید و لحظات بسیاری را به ثبت رساند.
خبر داده بودند که قرار است امام به ایران بازگردد و او از طرف شبکه یک تلویزیون مسئول عکاسی از امام شده بود و باید برایش کارت خبرنگاری صادر می شد، خودش این ماجرا را اینگونه نقل می کند: « اولین کارت خبرنگاری با مهر جمهوری اسلامی ایران به نام من ثبت شد. چون قرار بود به عکاسی از امام(س) بروم و این موضوع مهم سیاسی ترین سوژه آن روزها بود، به همین خاطر مدیران تلویزیون برایم کارت خبرنگاری با مهر جمهوری اسلامی ثبت کردند.» در حالی که هنوز جمهوری اسلامی به طور رسمی مستقر نشده بود.
چند سالی گذشت و قرار شد تا بانک مرکزی تصویری از امام را برای چاپ بر روی اسکناس ها انتخاب کند و از میان همه عکس های امام، عکس کاوه مورد توجه بیشتر قرار گرفت. او از این ماجرا بی خبر بود تا اینکه همکارانش این موضوع را به او خبر دادند و حالا این عکس بر روی اسکناس های مختلف جمهوری اسلامی به چاپ می رسد.
او اکنون با کارنامه ای پر افتخار از مرز 70 سالگی گذشته است. خدایش برای هنر این مرز و بوم نگاهبانش باشد.
منبع : جماران
انتهای پیام/