به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ؛علیرضا خلیلی نیا مدیر اداره آبفای آبادان بالارفت EC آب را علت شوری دو چندان آب آشامیدنی در آبادان عنوان کرد.
وی با اشاره به رابطه معکوس میزان EC آب با حجم آب افزود: هرچه حجم آب خوزستان کاهش پیدا کند، میزان EC آب افزایش پیدا میکند.
مدیر اداره آبفای آبادان گفت : EC آب در حالت عادی باید کمتر از 3000 میکروموس باشد اما اکنون به دلیل خشکسالی و کاهش بارندگی ها بین 5500 تا 5800 میکروموس در حال نوسان است و خطر افزایش هم وجود دارد.
مدیر آبفای آبادان با تایید اینکه طعم نمکین آب آشامیدنی کاملا محسوس است افزود: برای رفع این مشکل مقرر شد سازمان آب و برق خوزستان میزان آب بیشتری را به سمت تصفیه خانه ها هدایت کند بنابراین از میزان شوری آب تا چند روز آینده کاسته خواهد شد.
به گفته خلیلی نیا هم اکنون 70 درصد آب تامینی آبادان از تصفیه خانه آب غدیر و 30 درصد از بهمنشیر تامین می شود اما میزان شوری آب ورودی به بهمنشیر به قدری است که بخش هفتاد درصد را تحت تاثیر قرار داده است.
انتهای پیام/د