متن این حکم به شرح زیر است:
"برادر گرامی جناب آقای دکتر قاسم عموعابدینی
با اهدای سلام و تحیات
نظر به تعهد و تجربیات جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «قائم مقام واحد علوم و تحقیقات» منصوب میشوید.
امید است با رعایت تقوی الهی و توکل به خداوند متعال و عنایت به سیاستهای کلان دانشگاه در راستای تحقق وظایف محوله، موفق باشید.
فرهاد رهبر
رئیس واحد علوم و تحقیقات"
بر طبق این گزارش، قاسم عموعابدینی استاد تمام دانشکده مهندسی شیمی پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران و از چهرههای شناخته شده در حوزههای تخصصی مهندسی بیوشیمی، نانو بیوتکنولوژی و مهندسی بیو پزشکی است.
عموعابدینی تا کنون مؤسس چندین رشته و نهاد در حوزههای آموزش، تحقیقات و فناوری اعم از دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران، رصدخانه علم و فناوری ایران، مرکز پژوهشی فناوریهای نوین در مهندسی علوم زیستی دانشگاه تهران، کلینیک ملی صنعت، معدن و تجارت در دانشگاه تهران و مؤسس رشتههای نانوبیوتکنولوژی و مهندسی بیوپزشکی بوده است.
قائم مقام واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی پیشتر در مسئولیتهای دانشگاهی و ملی به عنوان معاون پژوهشی دانشگاه تهران، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، مدیرکل پایش و آیندهنگری علم و فناوری ستاد راهبردی نقشه جامع علمی کشور، سرپرست دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران و رئیس مرکز پژوهشی فناوریهای نوین در مهندسی علوم زیستی دانشگاه تهران ایفای نقش کرده است.
کمیسیون علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، هیأت امنای موزه علوم و فناوری جمهوری اسلامی ایران، کمیسیون ارتباطات و صنایع شورای علوم، تحقیقات و فناوری و هیأت ممیزه دانشگاه تهران از جمله نهادهای بالادستی سیاستگذار در حوزه علم و فناوری هستند که عضویت در آنها از جمله سوابق فعالیتهای دکتر عموعابدینی است.
قاسم عموعابدینی، مبدع ایده «دانشگاه حکمتبنیان» که این ایده را در جریان دیدار دانشگاهیان با مقام معظم رهبری ارائه کرده و مسئول پروژه تدوین سند دانشگاه حکمت بنیان دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی است، انتشار ۸۱ مقاله ISI و ۲۰ مقاله علمی پژوهشی، ارائه ۱۳۰ مقاله در کنفرانسهای معتبر داخلی و بینالمللی و تألیف و ترجمه چهار کتاب را در کارنامه علمی خود دارد.
این عضو هیئت تحریریه ژورنال بینالمللی Fermentation Technology ، هفتاد ثبت اختراع داخلی، هفت ثبت اختراع بینالمللی، راهنمایی ۱۱۳ پایاننامه ارشد و رساله دکتری، ۲۷ مورد تولید دانش فنی و محصول دانشبنیان و تجاریسازی چهار محصول دانشبنیان را به نام خود ثبت کرده است.
کسب عناوین منتخب جشنواره ابن سینا، برگزیده یازدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر سال همت و کار مضاعف طرح ملی سامانه دارو رسانی هدفمند به سلولهای سرطانی، برگزیده دستاوردهای فناورهای کشور مورد بازدید مقام معظم رهبری طرح دستیابی به دانش فنی تولید نانو دارو بر پایه تکنولوژی نانولیپوزوم و فناور نمونه برگزیده دانشگاه تهران از دیگر افتخارات علمی این استاد دانشگاه است.
انتهای پیام/