به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید یاسر رایگانی سخنگوی طرح نظارت نوروزی در نخستین نشست خبری این سازمان در سال ۹۷ اظهار کرد: یک سوم نیروهای انسانی سازمان تعزیرات حکومتی در اجرای طرح نظارت نوروزی در سراسر کشور مشارکت داشتند.
وی در ادامه تصریح کرد: موضوع درج نکردن قیمت با ۱۵ هزار و ششصد و هشتاد و پنج مورد، بیشترین مورد تخلفات را به خود اختصاص داده بود.
سخنگوی طرح نظارت نوروزی سازمان تعزیرات حکومتی خاطرنشان کرد: بیشترین تعداد پرونده های تشکیل شده تخلفات نوروزی به ترتیب مربوط به استان های تهران، خراسان رضوی، اصفهان و مازندران است.
رایگانی در ادامه گفت: در استان های خراسان جنوبی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، شاهد کمترین میزان وقوع تخلفات در طول نوروز و تشکیل پرونده در این زمینه بودیم.
وی یادآور شد: طرح نظارت نوروزی سازمان تعزیرات حکومتی با حضور هزار نفر از نیروهای این سازمان، از ۱۵ اسفند ماه سال ۹۶ در سراسر کشور آغاز شد و به مدت یک ماه یعنی تا ۱۵ فروردین ماه ادامه داشت.
سخنگوی طرح نظارت نوروزی سازمان تعزیرات حکومتی اضافه کرد: نیروهای طرح نظارت نوروزی سازمان تعزیرات حکومتی باید از ساعت ۷ صبح تا ۱۳ ظهر به گشت زنی و شناسایی و برخورد با متخلفان می پرداختند و در اغلب استانهای کشور از جمله استان اصفهان، فارس، خراسان رضوی، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد در شیفت های مختلف مشغول به گشت زنی در رستورانها و مراکز مختلف بودند و صادقانه در اجرای طرح حضور داشتند.
رایگانی تصریح کرد: همکاری سایر دستگاههای مرتبط با طرح نظارت نوروزی سازمان تعزیرات حکومتی خوب بود و برای اجرای این طرح، ۱۹ هزار و هفتاد و یک تیم گشت زنی در محل های احتمالی وقوع تخلفات تشکیل شد.
سخنگوی طرح نظارت نوروزی سازمان تعزیرات حکومتی تاکید کرد: تعداد گشتهای انجام شده در طرح نظارت نوروزی سال ۹۷ در مقایسه با سال گذشته، ۹ هزار گشت بیشتر بود و این موضوع، به همکاری خوب بین دستگاهها مربوط میشود.
رایگانی اظهار کرد: ۳۶ هزار فقره پرونده در خصوص تخلفات مختلف تشکیل شد که ارزش جریمه نقدی آنها که باید به حساب دولت واریز شود، معادل ۲۲۶ میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: درج نکردن قیمت با ۱۵ هزار و ششصد و هشتاد و پنج پرونده، گرانفروشی با ۹ هزار و هشتصد و سه پرونده، ارائه نکردن فاکتور با ۵ هزار و ده مورد پرونده به ترتیب بیشترین فراوانی تخلفات نوروزی را در عملیات گشتزنی نیروهای سازمان تعزیرات حکومتی به خود اختصاص دادهاند.
رایگانی در خصوص پرونده تشکیل شده برای فروشگاه رفاه که به ارائه و فروش آجیل با کیفیت پایین و نامناسب به مشتریان اقدام می کرد، گفت:پرونده هنوز مختومه نشده است و رسیدگی به آن توسط مقامات قضایی-انتظامی ادامه دارد.
وی تصریح کرد: در اجرای طرح نظارت بر تخلفات نوروزی، 6 هزار و 243 واحد صنفی توسط نیروهای سازمان تعزیرات حکومتی مورد بازدید قرار گرفتند و برای پیشگیری از وقوع تخلف، تذکر دریافت کردند و همچنین بیش از 5 هزار واحد صنفی هم که هیچ گونه تخلفی را مرتکب نشده بودند و رضایت مردم را نیز به دنبال داشتند، مورد تقدیر و قدردانی واقع شدند.
سخنگوی طرح نظارت نوروزی سازمان تعزیرات حکومتی خاطرنشان کرد: در طی گشت زنی نیروهای سازمان تعزیرات به دلیل تخلفاتی چون گرانفروشی، کم فروشی، درج نکردن قیمت و همچنین به دلیل ارائه نکردن فاکتور به پرداخت 107 میلیارد و 712 میلیون تومان جزای نقدی محکوم شدند.
رایگانی تاکید کرد: در ادامه اجرای طرح نظارت نوروزی در حوزه بهداشت، درمان، دارو و دامپزشکی، متخلفان به پرداخت یک میلیارد و 74 میلیون تومان جزای نقدی محکوم شدند.
انتهای پیام/
جریمه های دریافتی در کجا هزینه میشوند