سروش گفت: دانشگاه امیر کبیر نسبت به دیگر دانشگاه‌ها جایگاه خوبی را در زمینه بین المللی سازی فعالیت‌ها به خود اختصاص داده است.

جایگاه مطلوب بین المللی سازی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نسبت به دیگر دانشگاه هابه گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عباس سروش معاون سابق آموزشی دانشگاه امیرکبیر در مراسم معارفه معاون آموزشی این دانشگاه گفت: کار اجرایی در دانشگاه بسیار سنگین است.

وی افزود: زمانی می توانیم در مدیریت دانشگاه موفق شویم که بتوانیم افراد را به لحاظ فکری و ذهنی با برنامه ها همراه کنیم.

معاون سابق آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: دانشگاه یک محیط علمی است و اساتید و دانشجویان باید توجه داشته باشند که معیارهای موجود در این فضا نیز به صورت علمی ایجاد و دنبال می شود.

سروش اظهار داشت: پیش بینی می شود در 10 سال آینده دانشگاه هایی موفق هستند که در خصوص ایجاد منابع مالی آینده نگری کنند.

در زمینه تقاضا محور کردن پژوهش‌ها ضعیف هستیم

وی عنوان کرد: تقاضا محور کردن پژوهش ها در دانشگاه بسیار مهم است اما در این زمینه عقب هستیم.

معاون سابق آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: صنعت نیز در تقاضا محور کردن پژوهش ها دخیل است اما دانشگاه ها نیز در این زمینه باید بیشتر برنامه ریزی و فعالیت کنند.

سروش گفت: طی چند سال گذشته در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تلاش های زیادی برای بین المللی سازی فعالیت ها صورت گرفت که این روند باید توسعه یابد.

وی افزود: درحال حاضر این دانشگاه در زمینه بین المللی سازی فعالیت ها در میان دانشگاه های هم سطح خود جایگاه خوبی را کسب کرده است.

معاون سابق آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه امتیازاتی دارد که باید در جهت حفظ آنها تلاش کنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.