یکی از مشاوران دولت سوریه گفت آمریکا عامل حمله به فرودگاه تیفور است و این حمله با هدف جلوگیری از تکمیل توافق و مذاکرات میان دولت سوریه و گروه‌های تروریستی صورت گرفت.

مقام سوری: آمریکا عامل حمله به فرودگاه تیفور استبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه العالم، عبد القادر عزوز، یکی از مشاوران دولت سوریه درباره تجاوز به فرودگاه تیفور در حومه حمص و اینکه چرا هنوز عامل حمله به فرودگاه مشخص نشده است، گفت: همه نشانه های موجود حاکی است طرفی که (در سوریه) منفعت دارد و با مطرح کردن یک مسئله جنجالی افکار عمومی را گمراه کرد و همه تلاش ها برای تحقیق درباره رویدادهای مشابه (تحقیق درباره ادعای استفاده از سلاح شیمیایی در سوریه) را ناکام گذاشت عامل این حمله است. همه می دانند امروز ادله و قرائن محکم وجود دارد که نشانگر دست داشتن آمریکا در تجاوز به سوریه است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا آمریکا تلاش می‌کند از بر عهده گرفتن مسئولیت این حمله شانه خالی و از پیامدهای آن فرار کند، پاسخ داد: بدون شک آمریکا می داند که تجاوزش در خارج از چارچوب تدابیر شورای امنیت و بر خلاف قانون بین المللی است. آمریکا از طریق حمله اش به فرودگاه الشعیرات در هفتم آوریل سال 2017 دیگر در میان افکار عمومی، کشورها و حتی افکار عمومی آمریکا از هیچ حمایتی برخوردار نیست. چون با تجاوزش همه قوانین و مسائل اخلاقی را زیر پا گذاشت.

عزوز در پاسخ به این سوال که این تشدید فشارها مسائل را به کجا پیش خواهد برد، تصریح کرد: مسلما امروز پیروزی های محور مقاومت، پیروزی در غوطه شرقی و شکست گروه های وابسته به طرف های منطقه ای و بین المللی که در خدمت طرح آمریکایی _ غربی در منطقه هستند باعث خشم آمریکا شده است؛ به ویژه آنکه امروز محور مقاومت توانست نظام موازی و جایگزینی را در برابر سلطه طلبی آمریکا در منطقه ایجاد کند.

وی در پاسخ به این سوال که حمله به تیفور همزمان با مذاکرات دوما صورت گرفت، آیا این حمله به عنوان راهی برای تحریف افکار عمومی از این مذاکرات است گفت: بدون شک مطرح شدن مسئله استفاده از سلاح شیمیایی و تاخیر در انجام این توافق، باعث شد شک و تردید ایجاد شود. چون طبق توافق صورت گرفته این توافق باید دو روز پیش انجام می شد. تاخیر در تکمیل این توافق و (ادعای) استفاده از سلاح شیمیایی که جهانیان از طریق رسانه ها شاهد آن بودند؛ همه این مسائل درباره انگیزه ها و عوامل پشت پرده این حمله، شک و تردیدهایی ایجاد می کند. همه این مسائل قرائنی هستند که بار دیگر حادثه غوطه شرقی در سال 2013 (مطرح شدن ادعای حمله شیمیایی سوریه به غوطه شرقی) را به یادمان می آورد.

عزوز در پاسخ به این سوال که پس از آنکه سامانه های دفاعی سوریه هشت موشک را سرنگون کردند آیا پیش بینی می کنید سوریه به این تجاوز پاسخ خواهد داد گفت: بدون شک سوریه امروز سکوت نمی کند. وضعیت های مشابه این حمله هم بوده است. دولت سوریه به هیچ طرفی اجازه نمی دهد اوضاع میدانی را که ارتش عربی سوریه و دوستانمان در محور مقاومت ایجاد کرده بودند از بین ببرد.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار