طیب قدیمی نماینده تام الاختیار وزارت بهداشت در مناطق زلزله زده کرمانشاه در گفتو گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: خوشبختانه وضعیت بهداشتی و درمانی در شهرهای سر پل ذهاب و ثلاث بابا جانی به حالت عادی و قبل از وقوع زلزله برگشته است و متخصصان هر رشته در این شهرها به طور متناوب مشغول به فعالیت و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی هستند.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت در شورای سلامت و امنیت غذایی استان و نحوه عملکرد صحیح اقدامات نظارت دارد و خوشبختانه وضعیت بهداشت محیط، دفع پسماند و هدایت فاضلاب در مناطق زلزله زده کرمانشاه در وضعیت خوبی قرار دارد و اینکار با همکاری بهداری، فرمانداری، شهرداری و بنیاد مسکن انجام میشود.
قدیمی بیان کرد: شروع هدایت فاضلاب به وسیله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری علوم پزشکی ایران انجام شده و کار سمپاشی در زمینی به وسعت یک میلیون و 100 هزار متر مربع صورت گرفته است.
نماینده تام الاختیار وزارت بهداشت در مناطق زلزله زده کرمانشاه با بیان اینکه شبکه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بر اساس مصوبات اقدامات لازم را در زمینه ارتقای سطح بهداشت و درمان مناطق زلزله زده کرمانشاه انجام داده است، افزود: خوشبختانه بسیاری از بیماریهای ناشی از فاضلاب به دلیل عملکرد مطلوب دیگر وجود ندارد و طرحهای واکسیناسیون همزمان با سراسر کشور در همه مناطق انجام میشود.
قدیمی با بیان اینکه بیمارستان 70 تختخوابی که از 16 آذر سال 96 به عنوان بیمارستان جایگزین مقاوم سازی شده است در حال حاضر مشغول به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم زلزله زده کرمانشاه است ، افزود: آمار خودکشی قبل و بعد از زلزله در کشور و حتی در دنیا وجود دارد و ما برای کاهش این آمار 73 هزار نفر را از نظر سلامت روانی غربالگری کردهایم و افرادی که دچار مشکلات روحی و روانی هستند در قالب مشاورههای روانشناسی درمان و درصدی از آنها برای ادامه درمان به روانپزشکان ارجاع داده میشوند.
وی گفت: خودکشی در تمام دنیا به دلیل فشار روانی بر فرد انجام می شود و ما نباید آرامش جامعه را با ذکر چنین مسائلی مخدوش کنیم.
انتهای پیام/