به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آمریکا در کمکهای مالی و نظامی به رژیم صهیونیستی حد و مرزی نمیشناسد و شروطی هم برای آن تعیین نمیکند. این کمکها، از جمله عوامل گسترش ناامنی در منطقه غرب آسیا بوده است.
براساس خط مشی سیاست ایالت متحده از سال 1984،کمکهای اقتصادی آمریکا به اسرائیل باید برابر یا بیش از بازپرداخت بدهی سالانه اسرائیل به ایالت متحده باشد.
بر خلاف طرفهای دیگر، که در برنامهای سه ماهه کمکهای مالی را دریافت میکنند، کمک به اسرائیل از سال 1982 بصورت یکجا و از ابتدای سال مالی، پرداخت میشود.
اکثر آمریکاییها از میزان کمک دولت آمریکا به اسرائیل-منابع حاصل از درآمد مالیاتی شهروندان آمریکایی-اطلاع کافی ندارند.
حجم کمکهای آمریکا به اسرائیل در تاریخ مناسبات جهانی بیسابقه و به نوعی واشنگتن در قبال اسرائیل بسیار سخاوتمندانه تاکنون عمل کرده است.
در تحلیل دلایل استراتژیک برای کمکهای مالی آمریکا به اسرائیل میتوان به منافع صادرکنندگان سلاحهای آمریکایی و نقشآفرینی اسرائیل در پیشبرد منافع استراتژیک آمریکا در منطقه اشاره کرد.
نکته مهمتر اینکه اسرائیل عملا به یکی از سازمانهای فدرال آمریکایی برای پیادهسازی برنامههای سیاستگذاران این دو کشور در منطقه تبدیل شده است.
مجموع کمکهای آمریکا به اسرائیل حدود یک سوم از بودجه کمکهای خارجی آمریکا را تشکیل میدهد، سرزمینهای اشغالی فقط 0.001 درصد جمعیت جهان را دارا میباشد.
اینفوگرافی زیر کمکهای آمریکا به رژیم صهیونیستی بین سالهای 1946 تا 2017 در بخشهای مختلف را نشان میدهد.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/