به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حمیدرضا شیران بابیان اینکه 84 هزار و 694 خانوار مستمریبگیر این نهاد هستند، گفت: این تعداد خانوار جمعیتی برابر با 145 هزار و 166 نفر را تشکیل میدهند که در زمینههای معیشت، درمان، تحصیل، مسکن، امور فرهنگی و معنوی تحت حمایت قرار دارند.
وی بابیان اینکه علاوه بر خانوارهای مستمریبگیر، 9 هزار و 300 خانوار دیگر بدون دریافت مستمری تحت حمایت این نهاد قرار دارند، گفت: این خانوارها بر اساس نیازهای موردی از یک یا چند خدمت کمیته امداد بهرهمند میشوند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان با اشاره به اینکه 49 درصد از مددجویان این استان 60 سال و بیشتر سن دارند، گفت: این مددجویان جمعیتی نزدیک به 72 هزار نفر را تشکیل میدهند و وضعیت آنها به نحوی است که جای هیچگونه کاهشی در خدمات حمایتی عرضهشده به آنها وجود ندارد و از طرف دیگر 13 درصد از مددجویان ما را افراد کمتر از 18 سال تشکیل میدهند که این مددجویان هم از شمول طرحهای اشتغال و خودکفایی خارج میشوند و کمیته امداد برای مباحث مربوط به توانمندسازی و خودکفایی عملاً در میان 38 درصد از مددجویان امکان فعالیت دارد.
شیران با اشاره به محدودیتهای سنی مددجویان درزمینه توانمندسازی و خودکفایی، گفت: باوجود چنین محدودیتهایی کمیته امداد استان اصفهان موفق شده است در سال گذشته با اجرای طرحهای توانمندسازی زمینه اشتغال و خودکفایی مددجویان مستعد را فراهم کند.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از هفت هزار طرح خودکفایی در سطح استان اجراشده است، گفت: مجریان این طرحها پس از رسیدن به سطح درآمد مطلوب و اطمینان از پایداری آن بهتدریج از حمایت این نهاد خارج میشوند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان در انتها با اشاره به سهم بالای مشارکتهای مردمی در فعالیتهای توانمندسازی کمیته امداد، گفت: کمک به کمیته امداد نهفقط یک امر خیر با پاداش اخروی بلکه نوعی سرمایهگذاری برای گسترش جامعهای توانمند و متکیبهخود در آیندهای نزدیک نیز هست و رسیدن به این مهم توجه هر چه بیشتر نیکوکاران گرامی اصفهان را میطلبد.
انتهای پیام/م