تنهایی و گوشه گیری جوان‌ها و نیاز به برقراری ارتباط با همسالان سبب شده است دانشمندان کره جنوبی رباتی مخصوص درمان افسردگی طراحی کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کارشناسان علم رباتیک و هوش مصنوعی به تازگی رباتی به نام فریبو (Fribo) طراحی کرده اند که ابعادی کوچک و قابل حمل دارد و در خانه می‌تواند قرار بگیرد.


این ربات به وسیله حسگر‌ها، میکروفون و سایر تجهیزاتی که در آن قراردارد مواردی همچون روشنایی، صدای تکان دادن اشیا، بازکردن درب یخچال یا حتی روشن کردن تلویزیون را شناسایی کرده و برای دوستان فرد در یک گروه چت دوستانه می‌فرستد.

این ربات همچنین فرد را تشویق به نوشتن پیام برای دوستان و انجام بیشترمعاشرت و ارتباط با آن‌ها می‌کند و به این ترتیب می‌تواند مانع از بروز افسردگی و گوشه گیری در جوانان شود.

با وجود جالب بودن ایده ساخت این ربات، گروه‌های بسیاری از افراد و منتقدان وجود آن را نافی حفظ حریم خصوصی می‌دانند، زیرا ربات به تمام اطلاعات خانه دسترسی دارد و حرکت افراد در خانه و کار‌هایی که انجام می‌دهند را شناسایی می‌کند.


این ربات به وسیله دانمشندان دانشگاه یونسی کره جنوبی در همکاری با چند شرکت فعال در حوزه رباتیک طراحی شده است.

افراد داوطلب کار با این ربات اعلام کرده اند در بازه زمانی استفاده ارتباط بیشتری با دوستان خود داشته اند و از افسردگی خارج شده اند، هرچند که برخی دیگر از کاربران از این طرح استقبال نکرده اند.

هم افراد می‌توانند اطلاعات کاری خود را در گروه به وسیله ربات به اشتراک بگذارند و هم به صدا و فعالیت سایر دوستان خود که دارای ربات مشابه در گروه هستند گوش دهند.


ربات Fribo در کنفرانس بین المللی روابط انسانی انسان در شیکاگو در کنفرانس بین المللی ACM / IEEE معرفی شده است.

سازندگان ربات اعلام کرده اند که فریبو قادر به ضبط صدا و اطلاعات نیست و استفاده از آن به لحاظ حفظ ایمنی و امنیت کاربر بیشتر از ابزار‌های مشابه، چون گوگل هوم یا الکسای شرکت آمازون است.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

رباتی مخصوص درمان افسردگی در جوان‌ها

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار