رویداد کارآفرینی «هم‌نت فاضلاب» امروز با حضورکارشناسان، ایده‌پردازان، مسؤولان، اساتید و دانشجویان در تالار شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز به کار کرد.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، درآیین افتتاحیه رویداد کارآفرینی «هم‌نت فاضلاب»معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان نقش دانشگاه‌ها در حل چالش‌های صنعت کشور و لزوم ارتباط مؤثر میان این دو بخش مهم، پژوهش را رسالت دانشگاه‌ها عنوان کرد و گفت: جامعه متوجه این موضوع شده که فکر نو و اندیشه جوانان و اساتید در دانشگاه‌ها، راه برون‌رفت از مشکلات است.

سید مهدی ابطحی با اشاره به کمبود بودجه دانشگاه‌های کشور نسبت به دانشگاه‌های هم‌تراز در دنیا، افزود: لازم است برای حل مسائل گوناگون در کشور، حرکتی گام به گام داشته باشیم.

وی با اشاره به تفاوت‌های دانشگاه‌های نسل سه، به بیان ویژگی‌های این دانشگاه‌ها پرداخت و اظهار کرد: در دانشگاه‌های نسل سوم، داشتن نگاهی دقیق و اثربخش یک ویژگی مهم محسوب می شود و علاوه بر این که استادان نقش مربی و پرورش دهنده خلاقیت را برعهده دارند، نوع نگاه در مدیریت این دانشگاه‌ها نیز با دانشگاه‌های نسل یک و دو متفاوت است.

معاون برنامه‌ریزی و بهبود مدیریت شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان نیز در این مراسم با اشاره به کمبود ذخیره آب سد زاینده‌رود، بر لزوم برنامه‌ریزی صحیح در این رابطه تأکید کرد و عنوان داشت: در حال حاضر 7 درصد جمعیت کشور در استان اصفهان ساکن هستند که 70 درصد از این تعداد، تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار دارند.

قبادیان با اشاره به جایگاه مناسب شرکت آب و فاضلاب اصفهان در کشور، ظرفیت تولیدی پساب فاضلاب در این استان را 175 میلیون مترمکعب عنوان کرد و یادآور شد: در حال حاضر تصفیه خانه‌های فاضلاب کشور با چالش‌هایی همچون لجن، دفع لجن، بار میکروبی و ... روبروست که در تلاش هستیم با ظرفیت عظیم دانشگاهی و صنعت در حل این چالش‌ها گام برداریم.

وی با تأکید بر لزوم همدلی و هم‌افزایی تمام بخش‌های مرتبط با صنعت فاضلاب، همکاری دانشگاه و صنعت را یکی از نیازهای اصلی برای حل این مشکلات دانست و تصریح کرد: امروزه پساب به یکی از منابع پایدار تأمین آب جهت استفاده در بخش‌های صنعت و فضای سبز مبدل شده و شرکت آبفای اصفهان نیز آماده حمایت از طرح‌ها و ایده‌های برتر در حل چالش‌های آب و فاضلاب این استان است.

دبیر رویداد کارآفرینی هم‌نت فاضلاب نیز در حاشیه این مراسم، هدف از برگزاری این رویداد را بررسی چالش‌های موجود در صنعت فاضلاب و ارائه راه حل‌های گوناگون در این زمینه عنوان کرد و بیان داشت: در این برنامه طراحان و ایده‌پردازان در قالب تیم‌های مختلف، ایده‌های خود را ارائه می‌کنند.

عبدالرضا کبیری با اشاره به مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌های پیمانکار و مشاور فعال در صنعت آب و فاضلاب، دانشجویان و شرکت‌های نوپا در این رویداد، متذکر شد: در مجموع 40 طرح به دبیرخانه رویداد ارسال شد که پس از بررسی نهایی، 25 طرح حائز شرایط ورود به رویداد اصلی شناخته شد و 5 طرح نیز پس از اصلاح به این رویداد راه یافت.

وی با بیان این که پس از بررسی تمام مسائل عنوان شده از طرف شرکت آبفای استان اصفهان، 9 موضوع به عنوان چالش‌های اساسی انتخاب شد، تأکید کرد: بازچرخانی پساب، بهره‌برداری بهینه از لجن تولید شده در فاضلاب‌ها، حذف بو در شبکه‌ها و تصفیه خانه‌ها، استفاده از مواد زائد جامد فاضلاب، استفاده از آب خاکستری و بومی‌سازی دانش‌های مربوط به ساخت تجهیزات فاضلاب و پساب از جمله موضوعاتی است که تیم‌ها در مورد آن ها طرح و ایده ارائه کرده اند و در این رویداد مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

دبیر رویداد کارآفرینی هم‌نت فاضلاب،  ادامه داد: در پایان این رویداد سه تیم برتر از شرکت‌های دانش‌بنیان و سه تیم برتر از شرکت‌های نوپا و دانشجویان، توسط بنیاد نخبگان و شرکت آبفای استان اصفهان مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان در پایان با اشاره به حمایت شرکت آبفای استان اصفهان برای پیشبرد فعالیت‌های آزمایشگاهی اضافه کرد: رساندن طرح‌ها به مرحله نیمه صنعتی و صنعتی از طرف شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و مرکز نوآوری و رشد دانشگاه صنعتی اصفهان از دیگر حمایت های در نظر گرفته شده برای ایده های برتر در صنعت فاضلاب است.

رویداد کارآفرینی «هم‌نت فاضلاب» به مدت 3 روز با حضور کارشناسان، ایده‌پردازان، مسؤولان، اساتید، دانشجویان و سرمایه‌گذاران در دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه خواهد داشت. 

 

انتهای پیام/م

 

افتتاح رویداد کارآفرینی «هم‌نت فاضلاب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.