اما گروهی دیگر از متخصصان انجام این کار را خلاف مسائل اخلاقی میدانند و اعتقاد دارند هویت انسانی از بین میرود، زیرا انسانها با تفاوتهایی که دارند هویت پیدا میکنند.
پژوهشگران دانشگاه استاندارد (Standard University) اعتقاد دارند در طول ۲۰ الی ۴۰ سال آینده مادران جنینی کاملاً مصنوعی که دگرگونیهای ژنتیکی فراوان داشته و معیارهای منفی ندارد را تا زمان به دنیا آوردن حمل میکنند.
این شیوه آینده تولید مثل طبیعی انسانها را دگرگون خواهد کرد و حتی قبل از کاشت جنین با استفاه از روش IVF پژوهشگران بهترین جنین را که خصوصیات ژنتیکی بهتری دارد را انتخاب میکنند.
کارشناسان امیدوارهستند بتوانند درنسلهای آینده زمینه ابتلای کودکان به بیماریهایی چون هانتینگتون، آلزایمر، برخی سرطانها، بیماریهای خونی، معلولیتها، لب شکری و مواردی ازاین دست را با استفاده ازاین شیوه از بین ببرند.
این شیوه اکنون به روشی بسیار اولیه وجود دارد و درکشور انگلستان انجام آن ممنوع است، اما کارشناسان امیدوار هستند درسالهای آینده این روش پیشرفت بسیارکند، اکنون مهندسی ژنتیک نوزاد قبل ازتولد درآمریکا ممنوع نیست و قانون خاصی درباره آن وجود ندارد.
بسیاری ازدانشمندان از انجام این غربالگری پیش از تولد استقبال میکنند و گروههای دیگر مخالف آن هستند.
اکنون شیوه IVF برای والدینی انجام میشوند که فاقد فرزند هستند و تحت شرایط خاص میتوان باکاشت جنین منجمد آنها را صاحب فرزند کرد.
برخی دیگراز دانشمندان نیز اعتقاد دارند که تلاش بسیاری باید انجام شود و این کار به زودی محقق نمیشود که بتوان رنگ چشم و موی کودک را مطابق علاقه والدین انتخاب کرد، اما درصورت اجرایی شدن این شیوه افراد ثروتمند جزء مشتریان آن خواهند بود.
کارشناسان همچنین اعتقاد دارند امکان دارد با رعایت تمامی موارد احتیاطی پس ازکاشت جنین طراحی شده دررحم مادر، تحت تاثیر هورمونها و محیط رحم و نیز هورمونهای ترشح شده دربدن مادر نوزاد مطابق خواسته تیم پزشکی و والدین به دنیا نیاید و حتی درمعرض ابتلا به بیماریهای خطرناک قراربگیرد.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/