به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محمد سلطانحسینی امروز در حاشیه افتتاح خانه تنیس روی میز استان اصفهان اظهار کرد: مردم اصفهان پیش از این نیز به تفکر اقتصادی مشهور بودهاند و مجموعههای خیرساز زیادی در این استان ساخته شده است که می توان به ساخت بزرگترین آکادمی ورزش کشور در شهر اصفهان به همت خیر اصفهانی با حدود 3 میلیارد تومان هزینه که یک مجموعه بینظیر است ، و مجموعه خوروش در آران و بیدگل که بیش از 5 مجموعه را ساختهاند، اشاره کرد.
وی ادامه داد: در مناطق دیگر از جمله زینبیه و دهنو و ... مجموعههای خیرساز ایجاد شده است و اگر فولاد مبارکه برای ورزشگاه نقشجهان 40 میلیارد تومان هزینه میکند، نشان میدهد که این ظرفیت در استان اصفهان وجود دارد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان با بیان اینکه افرادی هستند که با تلاش و پیگیریهایشان نقاط دوری را که شاید ما حتی یک بار به آنها سر زدهایم ،مجهز به سالن ورزش کردهاند،اذعان داشت: یکی از این مجموعهها، سالن نوشآباد است و تاکنون 200 خانه ورزش روستایی ساخته شده است و امیدواریم بتوانیم تا پایان امسال 100 خانه ورزش روستایی دیگر هم بسازیم.
سلطانحسینی اضافه کرد: شهرداریهای کل استان دست به دست همه دادهاند و در تمام شهرستانها مجموعه ورزشی ساخته شده است و زمانی که دستگاههای دیگر سالنهای ورزشی میسازند، اشتباه است که هزینه دولت را به آنجا ببریم.
وی افزود: مشکل منابع مالی داریم ولی امیدواریم با مصوبات مجلس شورای اسلامی، ورود بخش خصوصی و همچنین با برطرف کردن نیازهای آنها بتوانیم در راستای توسعه ورزش قهرمانی و همگانی توسعه داشته باشیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان گفت: امیدوارم مدیران لایقی که در آینده میآیند و قهرمانانی را که از این سالنها پرورش مییابند، تشویق کنید؛ در کنار این مجموعه یک مجموعه اقامتی هم داریم و میتوانیم مسابقات جام فجر و حتی مسابقات بینالمللی را در تراز منطقه میزبانی کنیم.
انتهای پیام/م