به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛شیرینی بسیار خوشمزه که به شکلی خاص تهیه میشود در ظرف دردار و یخچال به مدت 15 روز قابل استفاده است.
این شیرینی در ظرف دردار و یخچال به مدت 15 روز قابل استفاده است.
مواد مورد نیاز
آرد (الک شده) 175 گرم
ترافل قهوه ای: سه چهارم پیمانه
کره (نرم شده): دو سوم پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
پودر کاکائو (الک شده): یک چهارم پیمانه
بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ: یک عدد (65 گرم)
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
روغن مایع: به میزان لازم
شکلات تخته ای: 300 گرم
شیرینی مصری
کره را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید تا نرم شود.
بعد شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط شود.
تخم مرغ و وانیل را به مواد افزوده و هم بزنید، بعد آرد را به تدریج به آن افزوده و با دست مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید.
سپس آن را داخل کیسه نایلونی گذاشته و به مدت 60 دقیقه درون یخچال بگذارید تا استراحت کند.
از خمیر به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و به صورت توپ در آورید. بعد آن را درون ترافل قهوه ای غلتانده و روی سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده قرار دهید و مرکز آن را با انگشت دست گود کنید. (این کار را تکرار کنید تا خمیر تمام شود.)
سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم شده حدود 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
برای تهیه شکلات هرمی؛ شکلات تخته ای را همراه با مقداری روغن مایع به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش) ذوب کرده و درون قالب هرمی شکل که از قبل با مقداری روغن چرب شده بریزید.
بعد آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود.
شکلات آماده شده را در مرکز شیرینی پخته شده بگذارید.
منبع:مجله سرآشپز
انتهای پیام/