به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بعضی از این مناطق مسکونی و برخی خالی از سکنه هستند و یا به عنوان مراکز تحقیقاتی مورد استفاده قرار گرفته اند. اگر به دنبال سفری آرامش بخش و به دور هیاهوی دنیا هستید، تا انتهای این مطلب همراه ما باشید چرا که شما را با مکانهایی کاملا دورافتاده و حتی عجیب آشنا می کنیم.
جزیره ی دیون
این جزیره در کانادا و جزو جزایر ملکه الیزابت به شمار می رود که در آن علاوه بر نبود انسان از حیات وحش نیز خبری نیست. جزیره دیون محل آزمایش روبات ها، لباس های فضانوردی و فضاپیماهای ناسا برای مأموریت به مریخ بوده است چرا که ناسا برای انجام تحقیقات علمی خود مکان های متروکه را انتخاب می کند.
جزیره ی بیگانه
جزیره ی سقطرا در یمن به دلیل مناظر منحصر به فرد و شکل ویژه ی درختان آن به جزیره ی بیگانه شهرت دارد. زمین آن از سنگ آهک است و درخت های نادر «خون اژدها» در آن روییده است و بومیان معتقدند که این جزیره یک بار به زیر اقیانوس رفته است. علاوه بر بومیان در این منطقه مهاجران عرب، سومالیایی، یونانی و از نژاد های آسیای جنوبی زندگی می کنند.
مرکز علمی مک موردو
مک موردو مرکز تحقیقات اصلی امریکا است و محققان و دانشمندان در آن مشغول به کار هستند. این مرکز در مرز جنوبی جزیره ی راس و در شمال قاره ی آنتارکتیکا (قطب جنوب) قرار دارد.
جزیره ی ایستر
شهرت این جزیره دور افتاده به دلیل وجود بیش از هزار مجسمه ی عظیم و باستانی «موآی» است که به دست مردمان «راپا نوی» و از سنگ های آتشفشانی بین سال های ۱۲۵۰ و ۱۵۰۰ میلادی ساخته شده است و لازم است بدانید پروازها به داخل و خارج این جزیره بسیار محدود هستند.
دروازه ی جهنم
گودال داناکیل به دلیل دمایش به گرم ترین نقطه ی زمین و دروازه ی جهنم شهرت دارد. این حفره در شمال شرقی اتیوپی قرار گرفته که درآن حوضچه های نمک، اسید و سولفور و یکی از دریاچه های کمتر شناخته شده ی مواد مذاب قرار دارد.
جزیره ی بارا
جزیره ی بارا در میان جزایر هیبرید اسکاتلند قرار گرفته که جمعیت آن از هزار نفر فراتر نیست. برای رسیدن به این منطقه باید با هواپیماهای ملخی کوچکی پرواز کنید و روی باندی که با تغییرات جزر و مد ناپدید می شود، فرود بیایید.
لانگییربین
این شهر یکی از شمالی ترین شهرهای دنیا در نروژ است و طبق قانون افراد محلی می توانند برای حفاظت از خود در برابر خرس های قطبی اسلحه حمل کنند. در سال ۱۹۵۰ نیز بنا به تصویب یک قانون دیگر دفن مردگان در این منطقه ممنوع شد چرا که زمین یخ بسته و هوای بسیار سرد این ناحیه اجساد را تبدیل به مومیایی می کند.
جزیره ی پیتکرن
این جزیره در جنوب اقیانوس آرام، در قلمرو بریتانیا قرار دارد و به کسانی که بخواهند در این جزیره سکونت داشته باشند زمین رایگان می دهند. ولی به دلیل گرمسیری بودن و نبود شغل تنها ۵۰ نفر در این جزیره زندگی می کنند.
انتهاى پيام/