به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، «جرمی هانت» وزیر بهداشت انگلیس در اظهاراتی اعلام کرد دولت این کشور در صورتی که شبکههای اجتماعی تلاش بیشتری را برای حمایت از کاربران کم سن و سال خود انجام ندهند، قوانین جدیدی را علیه آنها اعمال خواهد کرد.
وزیر بهداشت انگلیس در نامهای شدیداللحن به فیسبوک، گوگل، اسنپ چت، توییتر و شماری دیگر از شبکههای اجتماعی اعلام کرد شکست آنها در جلوگیری از استفاده کودکان از شبکههای اجتماعی و اینکه آنها در معرض آثار مخرب جانبی قرار میگیرند، غیرقابل قبول و غیرمسئولانه است.
هانت در ادامه اعلام کرد از اتخاذ نکردن اقداماتی برای تأیید سن و عدم رعایت قوانین حداقل سن نگران است.
او در ادامه به شرکتهای صاحب شبکههای اجتماعی یک هفته مهلت داد تا گامهایی را که میخواهند برای ممانعت از استفاده کاربران زیر سن قانونی بکار بندند، مشخص کنند.
هانت گفته است این شرکتها چشمان خود را بر روی تأثیر شبکههای اجتماعی بر سلامت کودکان بسته اند.
این اتهامات در حالی مطرح میشود که فیسبوک و شماری دیگر از شبکههای جهانی در خصوص تأثیراتشان در سطح جهان زیر ذره بین قرار گرفته اند.
هانت در خصوص قوانینی که ممکن است دولت انگلیس وضع کند، سخنی به میان نیاورده؛ اما به این شرکتها تا پایان ماه آوریل (ماه جاری میلادی) مهلت داده تا برای مقابله با زورگیری مجازی و کنترل زمانی که کودکان در اینترنت میگذرانند، پیشنهاداتی ارائه دهند.
هانت خطاب به این شرکتها گفته است: میترسم همگی بر روی نسلی از کودکان که در معرض آثار جانبی مخرب شبکههای اجتماعی قرار گرفته اند، چشم بربندیم.
گفتنی است در سالهای گذشته اختلافات میان انگلیس و شرکتهای اینترنتی درباره شماری از مسائل از جمله پرداخت مالیات و اتخاذ اقداماتی علیه انتشار اخبار جعلی بالا گرفته است.
انتهای پیام/