برداشت رطب آل مهتری در ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از نخلستان‌ های هرمزگان آغاز شد.

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ،مسعود گرگیج مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:برداشت آل مهتری رطب نوبر در ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از نخلستان‌ های هرمزگان آغاز شد.

 وی پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت ۱۰ هزار تن رطب آلمهتری برداشت شود که نسبت به پارسال تغییری نداشته است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: شهرستان‌های میناب، رودان، بندرعباس و سیریک از مهم ترین مناطق تولید رطب آلمهتری در هرمزگان است.

برداشت رطب آلمهتری تا اوایل تیر ماه ادامه دارد.

هر کیلو رطب نوبر، امروز در بازار روز بندرعباس ۴۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

بعد از آل مهتری، رطب‌ها از گونه‌های دیگر نخل از جمله نغار، مرداسنگ، خنیزی، خاصویی، مضافتی، کریته و برحی ارقامی است که از نخلستان‌های هرمزگان برداشت می‌شود.

استان هرمزگان با برداشت سالیانه ۱۵۰ هزار تن خرما از ۳۴ هزار هکتار نخلستان رتبه چهارم تولید و سوم سطح زیرکشت خرما درکشور دارد.

برداشت رطب در هرمزگان با آل مهتری آغاز می‌شود و با برداشت پیارم پایان می‌یابد.

برداشت خرمای پیارم از نیمه مهر ماه در هرمزگان آغاز می‌شود.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: ۲۰ هزار هکتار نخلستان‌های فرسوده در هرمزگان وجود دارد که در برنامه اصلاح و نوسازی باغات استان، امسال یک هزار و ۶۰۰ هکتار از نخلستان‌های فرسوده اصلاح و نوسازی می‌شود این طرح اواخر اردیبهشت امسال آغاز می‌شود.

انتهای پیام/ف

آغاز برداشت رطب آل مهتری در هرمزگان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار