به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ شکلاتهای صبحانه جزء خوراکیهای بسیار مقوی هستند که افراد به ویژه کودکان آنها را بسیار دوست دارند.
برای بررسی خواص شکلات صبحانه و اینکه این شکلات حاوی چه ترکیباتی است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتوگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید:
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهمترین ترکیبات موجود در شکلات صبحانه اظهار کرد: این شکلات حاوی امگا ۳، آنتیاکسیدان، آنتیبیوتیک بسیار قوی، املاحی همچون آهن، فسفر، پروتئین، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و انواع ویتامینهای A ، K، C، گروه ویتامینهای B مانند B۱، B۲، B۳، B۵ و B۶ است.
وی درباره مهمترین خواص شکلات صبحانه بیان کرد: این شکلات برای درمان بیماریهای ریوی مانند آسم، سرفه و برونشیت و سلامت دستگاه گوارش (معده و روده) بسیار مفید است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: مصرف شکلات صبحانه موجب بهتر شدن گردش خون میشود؛ استفاده طولانی مدت از این شکلات به رفع چین و چروک پوست کمک شایانی میکند.
عظمایی تاکید کرد: شکلات صبحانه تقویتکننده حافظه و انرژیزا است؛ مصرف این شکلات نقش موثری در کاهش درد قاعدگی دارد؛ شکلات صبحانه خونساز بوده و ضعف عمومی بدن را هم رفع میکند.
وی تصریح کرد: شکلات صبحانه تاثیر چشمگیری در سلامت کلیه و مجاری ادراری دارد؛ این شکلات برطرفکننده رطوبت بدن هم هست.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره خواص دیگر شکلات صبحانه گفت: مصرف شکلات صبحانه به تقویت مفاصل و درمان روماتیسم کمک شایانی میکند.
عظمایی، اظهار کرد: شکلات صبحانه برای زنانی که به تازگی زایمان کردهاند، مفید است؛ شکلات صبحانه از ریزش مو جلوگیری میکند و سبب تقویت ریشه مو میشود.
وی بیان کرد: شکلات صبحانه تقویت کننده اعصاب و رفع کننده سستی اعضای بدن است؛ این شکلات سبب بهبود سرماخوردگی هم میشود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی، افزود: شکلات صبحانه تأثیر چشمگیری در نابودی باکتریها و قارچها دارد. این شکلات به علت داشتن آنتیاکسیدان از ابتلای افراد به انواع سرطانها جلوگیری میکند؛ شکلات صبحانه تقویت کننده قوای جنسی در مردان است.
ارده ۶ قاشق غذاخوری
عسل یک و نیم قاشق غذاخوری
پودر نارگیل، پسته و گردو از هر کدام یک قاشق مرباخوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
هل ساییده شده نصف قاشق چایخوری
-نخست ارده و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید تا قوام بیاید.
-پودر نارگیل و گلاب را به مخلوط ارده و عسل بیفزایید.
-پودر پسته، گردو و هل ساییده شده را به سایر مواد اضافه و خوب مخلوط کنید.
این شکلات بهتر است همراه با نان سنگک میل شود.
شکلات صبحانه طبع نسبتاً گرمی دارد بنابراین افراد گرم مزاج باید پس از مصرف این شکلات، یک استکان از ترکیب عرق شاهتره و کاسنی را میل کنند تا دچار غلبه گرمی نشوند.
انتهای پیام/