به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام;علی سلیمی مدیر کل امور عشایری استان ایلام بیان کرد:بیش از ۹ هزار خانوار عشایر با جمعیت ۶۰ هزار نفر در استان ایلام زنگی می کنند که نقش مهمی در تامین نیازهای فرآوده های دامی مردم استان دارند.
وی با اشاره به اینکه طرح تکمیل زنجیره تولید با استفاده از تسهیلات در اختیار عشایر استان قرار گرفته استف گفت: هم اکنون تولید گوشت قرمز در بین عشایر استان به هشت هزار و ۲۰۰ تن در سال رسیده است.
مدیر کل امور عشایری استان ایلام اظهار کرد : تولید گوشت قرمز عشایر استان ایلام علاوه بر تامین نیازهای استان، به دیگر نقاط کشور نیز ارسال می شود.
وی ادامه داد: قبل از این سالانه هفت هزار و ۹۰۰ تن گوشت قرمز در بین عشایر تولید شده بود که با طرح های تکمیل زنجیره تولید این میزان ۳۰۰ تن افزایش پیدا کرده است.
انتهای پیام/با