به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ سید موید محسن نژاد معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری فارس با اشاره به استقبال متقاضیان برای ایجاد و راه اندازی اقامتگاههای بومگردی، گفت: پارسال بیش از ۵۰ اقامتگاه بوم گردی در فارس راهاندازی شد که هم اکنون نزدیک به ۸۰ اقامتگاه در استان فعال است.
وی با بیان اینکه امسال نیز ۳۰ اقامتگاه در فارس راه اندازی خواهد شد، افزود: یکی از اقداماتی که در دستور کار امسال است برگزاری دورههای آموزشی ویژه برای فعالان این حوزه است، زیرا هدف از راه اندازی این اقامتگاهها رسیدن به توسعه پایدار گردشگری استان بوده و این امر محقق نمیشود مگر اینکه آموزشهای تخصصی به جامعه محلی و میزبان ارائه شود.
محسن نژاد ادامه داد: آشنایی گردشگران به فرهنگ بومی و محلی مناطق مختلف استان با راه اندازی اقامتگاههای بوم گردی امکان پذیر است.
وی اظهار کرد: این اقامتگاهها تاثیر به سزایی در معرفی داشتههای فرهنگی استان فارس به گردشگران ورودی دارد، زیرا این واحدهای اقامتی در روستاها و مناطق مختلف تاریخی و گردشگری راه اندازی میشوند.
معاون اداره کل میراث فرهنگی فارس اظهار داشت: در ایجاد و راه اندازی اقامتگاههای بوم گردی تنها به کمیتها نباید توجه کرد بلکه کیفیت ارائه خدمات به گردشگران نیز همواره در نظر گرفته میشود.
کحسن نژاد بیان کرد: اولویت ایجاد چنین اقامتگاههایی در مناطق گردشگری به ویژه روستاهای هدف گردشگری است.
وی با تاکید بر اینکه زیر ساختهای گردشگری باید در تمامی مناطق مختلف استان فراهم شود تا شاهد توزیع سفر در طول سال باشیم افزود: در واقع اقامتگاههای بوم گردی فرصت مناسبی برای توسعه گردشگری استان است، زیرا به دلیل جاذبههای متعددی که دارند موجب افزایش مدت زمان اقامت در فارس میشود.
محسن نژاد گفت: طی یک سال اخیر ایجاد اقامتگاههای بومگردی در استان فارس افزایش ۱۰۰ درصدی داشته است.
معاون گردشگری فارس تصزیح کرد:بیشتر روستاهای استان، به دلیل تنوع اقلیمی و وجود آثار متنوع تاریخی، فرهنگی، مذهبی و هنرهای سنتی بومی و صنایع دستی، قابلیت جذب گردشگر را دارند و راه اندازی اقامتگاههای بومگردی در استان، باعث ایجاد تنوع انتخاب در امر اقامت گردشگران شده و عامل مؤثری در جذب گردشگران داخلی وخارجی به مقاصد گردشگری روستایی و عشایری استان خواهند بود.
انتهای پیام/ر