به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ علی آشتاب مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان اظهارداشت: باید اقدامات کسانی که کار خلاقانه انجام میدهند را تبلیغ و ترویج کرد.
وی افزود: هزار و ۷۸ نفر و بنگاه در این جشنواره ثبت نام کردهاند و در این عرصه توانمندی و ظرفیت خود را به عرصه نمایش گذاشتند که کار رسیدگی به اقدامات نو این افراد انجام شده است.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان عنوان کرد: هم به شکل اینترنتی و هم به شکل میدانی کار داوری این جشنواره انجام شده است که در نهایت دو گروه کار نمونه، دو واحد نمونه و یک کارگر شاخص انتخاب شده که به جشنواره کشوری راه پیدا میکنند.
وی با بیان اینکه ضمن اینکه از گروههای کار و واحدهای برتر تجلیل شده از کارآفرینان برتر تجلیل خواهیم کرد تصریح کرد: تحقق شعار سال را باید مردم، دولت و کارآفرینان رقم بزنند، در بخش مردم باید متعصب به مصرف کالای ایرانی باشیم و خرید محصول ایرانی باشیم چرا که به نوعی وابستگی را از بین خواهیم برد و سبب ایجاد اشتغال خواهد شد از طرفی با کمک دولت و ارائه مباحث حمایتی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز میتوان در راستای تحقق شعار سال عمل کرد.
آشتاب خاطرنشان کرد: در سطح اداره کل برای تحقق این شعار چندین برنامه در دستور کار است که میتوان به تلاش برای تثبیت اشتغال در بنگاهها، دعاوی کارگری و کارفرمایی در واحدها، ارتقا و امنیت شغلی کارگران، پیگیری قرار دادهای سفید امضا، اعمال مشوقهای بیمهای، مبارزه با اشتغال اتباع بیگانه در سطح استان اشاره کرد.
وی با بیان اینکه ۴۵ درصد از دعاوی به شکل سازشی بوده است، اظهارداشت: اعتقاد داریم امکان همکاری مجدد بین کارگر و کارفرما به شکل سازشی وجود دارد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان لرستان افزود: بحث توسعه اماکن ورزشی و استخر در دورود و الیگودرز و باشگاه سوار کاری در بروجرد در دستور کار است.
وی با تاکید بر اینکه کار در قالب گروه و جمع توفیق بالاتری دارد و توسعه تعاونیها در نظر است، عنوان کرد: سال گذشته ۳۳ تعاونی روستایی ایجاد شده است و افزایش تعاوتی روستایی امسال در دستور کار است.
آشتاب بیان کرد: کاهش آسیبهای اجتماعی در نظر است که در قالب برنامه ۲۵ درصد از آسیبها را رفع کنیم؛ شاهد کوچکترین بحران کارگری در استان نیستیم هرچند مشکلات وجود دارد که سعی بر رفع مشکلات است.
انتهای پیام/م