به گزارش خبرنگار پایه و آبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین المسلم نایب رئیس فدراسیون جهانی شنا، در حاشیه دیدار رئیس شورای المپیک آسیا و وزیر ورزش و جوانان درباره ایران گفت: من مشکلی با ایران ندارم و نخواهم داشت و از سال ۱۹۷۴ تا به امروز دوست ایران هستم. ایران در آسیا و جهان نقش مهمی دارد و از زمانی که من به عنوان مدیر ورزش آسیا هستم باید از همه ورزشهای این قاره حمایت کنم. قبل از این که به اتفاقات فدراسیون جهانی شنا اشاره کنم بهتر است که به پیشینه کار نگاه کنیم، ۲۲ سال پیش و زمانی که برای هئیت رئیسه فدراسیون جهانی شنا انتخاب شدم رضوانی یک پسربچه بود و من به او کمک کردم که ورزشکار موفقی باشد.
المسلم درباره اتفاقات انتخابات فدراسیون جهانی شنا بیان کرد: سال قبل برنامه این بود که ۶ سهمیه برای آسیا در فدراسیون جهانی در نظر گرفته شود. من به رضوانی کمک کردم تا پستی در آسیا بگیرد حتی به او گفتم میتواند عضو کمیته فنی واترپلو در فینا باشد، اما بعد از کنگره آسیایی و در حالی که خودش هم رای داده بود و ۶ کاندیدا از آسیا معرفی شدند. او به سمت اروپاییها چرخش پیدا کرد و علیه آسیا اقدام کرد. این حق طبیعی او است و ما به آن احترام میگذاریم، اما در مقابل در انتخابات قاره آسیا از او حمایت نشد، چون آسیا در جمعبندی خود به ۶ گزینه دیگر رسیده بود. ما به رضوانی گفتیم تو جوان هستی و میتوانی در کمیته اجرایی آسیا فعالیت کنی و همچنین میتوانی عضو کمیتههای فدراسیون جهانی باشی و بهتر است در کنار ما بمانی، اما گوش نکرد و روش خود را ادامه داد و شکست خورد، چون حمایت آسیا را نداشت.
نایب رئیس فدراسیون جهانی شنا تاکید کرد: بعد از انتخابات همه به هم تبریک گفتیم و موضوع تمام شد، اما او علیه من و فینا در دادگاه بینالمللی CAS پرونده تشکیل داد. او درخواست داده که انتخاباتی که من در آن انتخاب شدم کنسل شود و اعتراض او به این است که چرا فینا من را پذیرفته است. او مدعی شده نظری که کویت به من داده درست نیست، چون خودم کویتی هستم.
او خاطرنشان کرد: رضوانی در دادگاه CAS گفته من ایرانی هستم و میخواهم از ورزش ایران دفاع کنم. اما قاضی به او گفت: فایلی علیه المسلم درست کردهای، اما او خود را مدعی حمایت از ورزش ایران معرفی کرد. همه این اتفاقات رقم خورده، اما من همچنان ایران را دوست دارم و برای موفقیت ورزش ایران هر تلاشی را که بتوانم انجام میدهم.
او ادامه داد: آسیا بزرگترین قاره ورزشی دنیا و میزبانی ۳ دوره المپیک و یک جام جهانی اهمیت این قاره را نشان میدهد. این اتفاقات در کره ماه اتفاق نیافتاده است. بلکه تلاش همه کشورهای قاره آسیا بوده است، حتی خیلی قبلتر از من همیشه کشورهای آسیایی یک صدا در کنار هم بودند و حتی با وجود اختلافات سیاسی یک نگاه هدفمند داشتند.
دبیرکل شورای المپیک آسیا افزود: در سال ۱۹۹۶ در فدراسیون جهانی ۴ عضو داشتیم در حالی که اروپا و آمریکا هر کدام ۶ عضو داشتند. در این مدت تمام رویدادهای شنا در چین، ژاپن، سنگاپور، قطر و امارات انجام میشد و قارهآسیا مدالهای زیادی را به دست آورد. امسال هم مسابقات قهرمانی جهانی در مسافت کوتاه در آسیا برگزار میشود، سال بعد هم کره میزبان مسابقات جهانی است. ژاپن و قطر هم میزبان رویدادهای مختلف در شنا هستند. در این شرایط آمریکا و اروپا در چه جایگاهی هستند. من جنگیدم تا آسیا را به شنای جهان معرفی کنم و اکنون این فرصت ایجاد شده که مثل آمریکا و اروپا سهمیههای خوبی داشته باشیم و این نتیجه ۲۲ سال تلاش است.
انتهای پیام/