صالحی عمران گفت: 70 درصد فارغالتحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای به راحتی وارد بازار کار میشوند.
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفهای در اجلاس سراسری دانشگاههای فنی و حرفهای که امروز در دانشکده شریعتی برگزار شد، گفت: خوشبختانه امروز آموزش عالی در کشور توسعه پیدا کرده و این توسعه بر اساس نگرشی بود که نسبت به آموزش عالی و توسعه در دانشگاهها وجود داشت؛ این نگرش در دو قسمت عرضه و تقاضا خود را نشان داد، بحث بیکاری و اشتغال دانشآموختگان کاملا جدی و حیاتی است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای ادامه داد: چارهای نداریم تا با حرفهگرایی در آموزش عالی از بیفایدگی سرمایههای انسانی رهایی پیدا کنیم؛ امروز آموزشهای مهارتی میتوانند همه را از جمله افرادی که در خط توسعه مشغول کار هستند از مشکلات موجود رها کند.
صالحی عمران افزود: دانشگاه فنی و حرفهای یکی از متولیان آموزش مهارتی در کشور است، این دانشگاه با قدمت 50 سال در حوزه آموزشی میتواند مشکلات اساسی کشور از لحاظ اشتغال دانشجویان را برطرف کند.
وی افزود: دانشکده شریعتی در حال حاضر حدود 6 هزار دانشجو دارد و همچنین دانشکده شمسیپور نزدیک به پنج هزار نفر دانشجو گنجایش دارد؛ 70 درصد فارغالتحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای به راحتی وارد بازار کار میشوند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای گفت: این دانشگاه در مجموع 220 دانشجو با 173 دانشکده دارد که یکی از دانشگاههای بزرگ در کشور به حساب میآید؛ 52 مرکز دختران و 15 مرکز پسران و چهار مرکز دختران و پسران در 150 رشته تحصیلی آموزش میدهند و این دانشگاه بر اساس حرفه آموزشهای خود را متناسب میکند؛ در حال حاضر 96 رشته کاردانی 47 رشته کارشناسی ناپیوسته و هفت رشته کارشناسی پیوسته در این دانشگاه آموزش داده میشود.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای تصریح کرد: امروز 18 درصد دانشجویان در رشتههای علوم انسانی، 29 درصد در هنر و معماری و 2 درصد در کشاورزی و 51 درصد در رشته فنی مهندسی تحصیل میکنند که خوشبختانه سرمایهگذاری خوبی در رشتههای فنی و مهندسی داریم.
صالحی عمران بیان کرد: متاسفانه به دلیل تغییرات نظام آموزش و پرورش و تبدیل آن به نظام آموزشی 6-3-3 سال آینده برای پذیرش دانشجو با بحران مواجهایم، چرا که مقطع پیشدانشگاهی در نظام آموزشی حذف شده است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای یادآور شد: امیدواریم با برنامهریزیهای صحیح و نگاه و کمکهای وزارت علوم بتوانیم در بحث ورود دانشجویان به بازار اشتغال در کشور نقش مهمی را ایفا کنیم.
انتهای پیام/