‌رئیس مرکز پیشگیری پلیس فتا گفت: نسخه‌هایی از تلگرام که گفته می شود قابل فیلتر نیستند، دامی برای سرقت اطلاعات کاربران است.

سرقت اطلاعات کاربران این بار با اپلیکیشن‌های جعلی تلگرامبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛سرهنگ دوم علی نیک‌نفس ‌رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا با اشاره به فیلترینگ شبکه اجتماعی تلگرام از فعالیت‌های مجرمانه برخی افراد برای سرقت اطلاعات کاربران خبر داد و اظهار کرد: با شروع فیلترینگ تلگرام شاهد انتشار تعداد زیادی از فایل‌ها و اپلیکیشن‌ها در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی هستیم که ادعا دارند نسخه‌های دیگر تلگرام می‌باشد که غیر قابل فیلتر است و یا وی‌پی‌ان و فیلترشکن‌های قوی است که مانع از مسدود‌سازی این شبکه اجتماعی می‌شود.  

وی با هشدار به کاربران فضای مجازی گفت: به هیچ عنوان فریب این دست تبلیغات را نخورده و از نصب این گونه نرم افزارها و اپلیکیشن‌ها خودداری کنند، چرا که این نرم افزارها و اپلیکیشن‌ها بد‌افزارهای مخرب و جاسوسی هستند.

وی افزود: با دانلود و نصب این اپلیکیشن‌ها سرقت اطلاعات ذخیره شده بر روی گوشی همراه یا سیستم‌ها صورت می‌گیرد، اطلاعاتی مثل عکس و یا اطلاعات بانکی ذخیره شده بر روی سیستم‌ها به راحتی از سوی مجرمان سایبری به سرقت می‌رود.

این مقام ارشد انتظامی یادآور‌شد: متاسفانه برخی از این اپلیکیشن‌ها و فایل‌ها قابلیت فعال کردن میکروفن سیستم‌ها از راه دور را نیز دارند که در پی این امر شاهد نقض حریم خصوصی افراد از سوی مجرمان سایبری خواهیم بود.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا از کاربران خواست به هیچ عنوان فریب این تبلیغات را نخورده و از دانلود و نصب این فایلها و اپلیکیشن‌ها خودداری کنند.

سرهنگ نیک‌نفس با بیان اینکه متاسفانه نحوه فعالیت این بدافزارها به گونه‌ای است که کاربر به راحتی متوجه این سرقت‌ها نمی‌شود، گفت: این فایل‌ها و اپلیکیشن‌ها از نوع حملات بلند مدت و پنهان هستند، که به مرور اطلاعات ذخیره شده بر روی سیستم‌ها را به سرقت می‌برند و بعد از چند ماه و سوء‌استفاده از عکس، فیلم‌ها و اطلاعات ذخیره شده بر روی سیستم‌ها شاهد شکایت کاربران در مراجع قضایی هستم که اطلاعات آنها به سرقت رفته و از این اطلاعات سوءاستفاده شده است.

وی با بیان اینکه دغدغه پلیس فتا تامین امنیت کاربران است، گفت: بررسی و آنالیز برخی از این فایل‌ها و اپلیکیشن‌ها در بخش فنی پلیس فتا آغاز شده و موارد مشکوک آن استخراج شده است و در حال حاضر به دنبال منشاء انتشار این فایل‌ها و اپلیکشن‌های مشکوک هستیم.

سرهنگ نیک‌نفس با بیان اینکه مجرمین سایبری همواره در کمین نشسته‌اند تا از هر فرصتی سوءاستفاده نمایند، افزود: انتشار این دست فایل‌ها و اپلیکشن‌های آلوده در واقع زلزله غرب کشور نیز روی داد که با تبلیغ انتشار اپلیکیشن‌های اطلاع رسانی سریع از اخبار زلزله و یا کمک به زلزله زدگان بودیم که متاسفانه برخی افراد فریب خورده و اقدام به دانلود و نصب این فایل‌ها و اپلیکیشن‌ها کرده بودند و اطلاعات آنها بدون این‌که خود متوجه شوند به سرقت رفته بود.

وی یادآورشد: متاسفانه در اینگونه جرائم شاکی مستنداتی نمی‌تواند ارائه نماید و این روند رسیدگی به شکایات را پیچیده تر می‌کند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا در پایان تاکید کرد: شهروندان عزیز حتما برای دانلود هرگونه نرم افزار و اپلیکیشن از سایت‌ها و منابع معتبر اقدام کنند و به هیچ عنوان فریب این دست تبلیغات دروغین را نخورده و این قبیل فایل‌ها و اپلیکیشن‌ها نامطمئن را دانلود و نصب نکنند.

انتهای پیام/

سرقت اطلاعات کاربران نسخه های جعلی تلگرام

برچسب ها: پلیس فتا ، فضای مجازی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۷ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
پناه بر خدا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۱ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
در روسیه هم دادگاه اش تلگرام را فیلتر نمود در کشورهای دیگر هم همین است چه اشکالی دارد ؟ وقتی تلگرام مدیریت پذیر نیست تنها راه حال بومی سازی و جایگزینی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۰ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
من که شیشه ماشینم در فرخوان های تلگرامی منافقین شکست چه باید بگویم ؟ آیا نباید از فیلترینگ تلگرام که باعث دلهره ما مردم شد خوشحال باشیم ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۷ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
آینده نگری یعنی کمی جلوتر از قدم های پایمان را نگاه کنیم و ببینیم که تلگرام چه برنامه هایی برایمان داشت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۷ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
اگر تلگرام خوب بود چرا مردم آمریکا استفاده نمی کردند و ترجیح می دانند با همان فیس بوک که اطلاعات را فروخته بود کار نمایند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۶ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
چی بگم واقعا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
چیزی که بخاطرش میلیاردها هزینه می کردیم و ارز خارجی می کردیم تلگرام است درحالیکه همان را می توانستیم برای پیام رسان های داخلی هزینه نماییم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۴ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
حاضرم از دود برای پیام دادن استفاده نمایم اما از تلگرام نه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۴ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
تلگرام ابزار تکنولوژی است نه خود تکنولوژی می توانیم از سروش و آی گپ و ایتا استفاده نماییم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۳ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
نباید تلگرام فیلتر میشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۲ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
چند روز صبر نماییم همه به پیام رسان های ایرانی خواهند آمد اگر توجه نموده باشید تلگرام هم یک شبه چند میلیون نفری نشد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۲ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
من هیچ نظری ندارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۰۷ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
باید بیشتر مورد بررس یونظارت قرار بگیرد
Iran (Islamic Republic of)
علی گرایلی
۲۳:۰۷ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
آقا بیاین اطلاعات منو هک کنید بابا مگه چی داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۶ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
بازم از دست این تلگرام رهایی نداریم با اینکه فیلتر شده
آخرین اخبار