به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،سمبوسه یک پیش غذای محبوب است که به طریق مختلف تهیه میشود. در این مطلب طرز تهیه سمبوسه تن ماهی را آورده ایم.
میزان سرو: 10 نفر
مواد لازم:
خمیر نان: به مقدار لازم
کنسرو تن ماهی (کوچک) یک عدد
سوسیس (خرد شده): 5 الی 6 عدد
گوجه فرنگی (ریز خرد شده): 2 عدد
فلفل دلمه ای (ریز خرد شده): به مقدار لازم
پیاز (خرد شده): یک عدد
روغن زیتون: به مقدار لازم
لیمو ترش: یک برش کوچک
پیازچه (ریز خرد شده): به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
زرده تخم مرغ: یک عدد
شیر: 2 قاشق سوپ خوری
سمبوسه تن ماهی؛ حتما امتحان کنید
طرز تهیه:
روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
پیاز و سوسیس خرد شده را در روغن تفت دهید.
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید.
مواد را حدود 5 دقیقه تفت دهید.
پیازچه ریز خرد شده، تن ماهی و آب لیمو ترش را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
خمیر نان را روی سطح کار پهن کنید.
دایره هایی به قطر 10 سانتیمتر از خمیر قالب بزنید و حدود دو قاشق چای خوری از مخلوط تن ماهی را وسط هر برش خمیر قرار دهید و خمیر را به شکل هلال کنید، انگشتان خود را با آب خیس کرده و لبه های خمیر را محکم کنید.
رویه تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و با برس روی سمبوسه ها بمالید.
آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
سپس سرو کنید.
منبع:ماهنامه سفره ایرانی
انتهای پیام/