خرید و استفاده از کالای ایرانی یکی از برنامه‌های پیش روی دولتمردان و متولیان اقتصادی است تا با استفاده از این راهکار بتوانند رونق را به بنگاه‌های تولیدی بازگردانند.

دغدغه مشترک برای حمایت از کالای ایرانی/ بهترین راهکار برای رونق بنگاه‌های اقتصادی چیست؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمایت از تولید داخلی و رونق بنگاه های تولیدی به عنوان یکی از اهداف از پیش تعیین شده برای اقتصاد کشور است که در راستا تحقق آن باید به موضوعاتی همچون مالیات ها، تأمین نقدینگی مورد نیاز، واردات محصولات مشابه، ورود مواد اولیه بی کیفیت، مسائل ارزی توجه شود.کارشناسان و فعالان حوزه بر این باورند برای حمایت از بنگاه‌های تولیدی و کالایی ایرانی باید نقاط ضعف را شناسایی و در راستای رفع آن‌ها گام برداشت.

برای روشن‌تر شدن موضوع با تنی چند از کارشناسان و صنعتگران صنایع مختلف به گفت و گو نشستیم تا از نظرات و پیشنهادات آن‌ها مطلع شویم.

علی جمالی رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، ماشین لباسشویی و قطعات یدکی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان در خصوص راهکار‌های پیش رو برای حمایت از کالای ایرانی گفت: توجه کردن به مسائلی همچون مالیات ها، تأمین نقدینگی مورد نیاز، واردات محصولات مشابه، ورود مواد اولیه بی کیفیت، مسائل ارزی از جمله مواردی هستند که بر روی عملکرد بنگاه‌های تولیدی اثر می‌گذارد.

وی با اشاره به اینکه قیمت دستوری در بازار حاضر تنها به ضرر تولید کننده است، گفت: در برخی محصولات اجازه افزایش قیمت به تولید کننده داده نمی‌شود و این در شرایطی است که قیمت مواد اولیه طی چند سال گذشته افزایش قابل توجهی داشته و در نهایت این عمل باعث تضعیف بنگاه‌های تولیدی می‌شود.

سید علی اصغر بهبهانی رئیس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان کالایی کشباف و جوراب تهران ضمن تایید صحبت‌های مذکور در خصوص راهکار‌های حمایت از کالای ایرانیگفت: تولید کنندگان به عنوان بخش اصلی اقتصاد تقاضا دارند موضوع اخذ مالیات بر ارزش افزوده بر روی کالای‌های تولیدی بازبینی شود و در نهایت مصرف کننده نهایی پرداخت کننده مالیات بر ارزش افزوده باشد.

وی در توضیح اخذ مالیات بر ارزش افزوده بیان کرد: به طور مثال از ابتدای تولید تا مرحله پایانی در ۴ مرحله از تولید کنندگان مالیات بر ارزش افزوده دریافت می‌شود که حداقل در دو مرحله میزان آن ۹ درصد است.

آلبرت بغزیان کارشناس اقتصادی علاوه بر تاکید بر مسئله حساسیت بر روی کالای‌های تولیدی ساخت داخل معتقد است برای خرید کالای ایرانی باید فرهنگ سازی صورت گیرد و این مسئله نیازمند زمان طولانی است.

از نظر وی بنگاه‌های تولیدی باید به دنبال این باشند که با کنترل هزینه‌ها کیفیت خود را افزایش دهند، زیرا به دنبال بهبود کیفیت متقاضی برای خرید آن کالای افزایش می‌یابد.

سعید رفیعی فر دبیر کل اتحادیه فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی ایران بحث رگولاتوری و ایجاد ارتباط بین صنایع بالادستی و پایین‌دستی را مسئله‌ای مهم می‌داند و در این باره به خبرگزاری میزان گفت: با بازنگری در قوانین رگولاتوری تسری قوانین از بالاترین نقطه تا پایین‌ترین نقطه انجام می‌شود و با انجام این عمل می‌توانیم روابطی که تاکنون ازهم‌گسیخته است را شناسایی و تنظیم کنیم.

راهکار‌های بیان شده به عنوان درخواست مشترک صنعتگران به حساب می‌آید که با اجرایی شدن آن‌ها گام موثری برای حمایت از کالای داخلی بر می‌داریم.

انتهای پیام/

منبع: میزان

حمایت از تولید داخلی و رونق بنگاه های تولیدی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
صادق
۰۹:۴۳ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷
الان من و خیلیها مشتریانشان را در تلگرام از دست دادند و هر شرکتی داره از یک پیام رسان استفاده میکنه و مشتریان پخش شدن در پیام رسانهای ایرانی.
United States of America
روح الله
۰۶:۴۹ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷
سلام به نظر من کالای ایرانی رو باید خرید که خود تولید کنندگانشم از محصولات خودشون استفاده کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۳ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
نتيجه حمايت از كالاي ايراني.
چاي ايراني قبلا هر كيلو 28000 تومن بود اما در سال جديد 50000 تومن خريدم .
Germany
ناشناس
۲۰:۴۳ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
با آب و برق گرون
با گرون شدن ماشین
با گرونی همه چیز
و یارانه 45 تومنی
Germany
ناشناس
۲۰:۲۰ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
جلوی کالاهای قاچاق گرفته بشه