محمدرضا فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در گفت وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛گفت: اعزام دانشگاهیان به عتبات در سال2 مرتبه صورت می گیرد و در هر دوره، این اعزامها 4 ماه ادامه دارد.
وی ادامه داد: دوره هجدهم عتبات دانشگاهیان از اول بهمن سال گذشته آغاز شد که در هردوره از اعزامها حدود 15 الی 20 هزار دانشجو به این سفر معنوی اعزام شدند.
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان اظهار داشت: در اوایل این دوره بیش از 95 هزار دانشجو ثبت نام کردند که پس از قرعه کشی اعزامها آغاز شد، در دوره هجدهم حدود 12 هزاردانشجو در قالب 317 کاروان اعزام شدند.
وی اضافه کرد: از ابتدای این دوره از اعزامها تا امروز 259 کاروان هوایی از 10 ایستگاه پروازی تهران، مشهد، اصفهان، شیراز، سیستان و بلوچستان، تبریز، یزد، کرمان، ساری و گلستان به صورت هوایی و58 کاروان زمینی به عتبات عالیات اعزام شدهاند.
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان افزود: روزانه سه کاروان هوایی و یک کاروان به صورت زمینی به عتبات عالیات اعزام میشوند و این دوره تا روز گذشته با اعزام 30 کاروان دختر،7 کاروان پسر و 280 کاوران گروه متاهلین به کار خود پایان داد.
فقیهی ادامه داد: در حال برنامه ریزی برای ثبت نام و اعزامهای دوره نوزدهم هستیم؛ که اعزامها از بعد از ماه مبارک رمضان آغاز میشود.
وی ویژگی این سفر را بعد فرهنگی خواند و ادامه داد: یکی از ویژگی های عتبات دانشگاهیان بعد فرهنگی این سفر است به طوری که دانشجویان با رغبت کامل در این سفرها شرکت می کنند، خدمات ویژهای برای دانشجویان نظیر وام از طریق بانک عامل و برنامههای فرهنگی قبل و بعد سفر تدارک دیدهایم.
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان یادآورشد: خوشبختانه در هر دوره 30 درصد دانشجویان مراسم ازدواج یا ماه عسل خود را در کربلا و در جوار حرم مطهر امام حسین و حضرت ابوالفضل(ع)برپا میکنند و عهد و پیمان می بندند.
گفتنی است استان تهران با 75 کاروان بالاترین اعزام ها را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/