وزارت علوم این هفته با اخبار متنوعی روبه رو بود که خلاصهای از آن را میتوانید در این بسته خبری مشاهده کنید.
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حوزه وزارت علوم این هفته با اخبار متنوع و بیشماری روبه رو بود که خلاصهای از آن را میتوانید در ادامه دنبال کنید.
عباس زارعی هنزکی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در نظر دارد برای تحقق شعار سال باتوجه به شعارسال، اسلوب و شاکله دانش دانشجویان را به کسب و کار سوق دهد تا در نهایت این جریان به تولید ثروت منجر شود.
وی با بیان اینکه تقویت شرکتهای دانشبنیان در راستای تحقق شعار سال در دستور کار قرار گرفته است، ادامه داد: تقویت شرکتهای دانشبنیان و تبدیل آنها به شرکتهای تولیدکننده از مهمترین برنامههای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برای حرکت در مسیر تحقق شعار سال است.
ذوالفقار یزدان مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان، گفت:عملیاتی کردن سند راهبردی فناوری اطلاعات صندوق ۱۴۰۰ با استمرار حرکت به سوی سازمان هوشمند و آی تی (IT) محور، ارائه تسهیلات برای تکمیل، ساخت و خرید سراهای دانشجویی متأهلی و مجردی (مستند به بند «پ» ماده ۱۰۳ قانون برنامه ششم توسعه) از برنامههای اجرایی ما در سال جاری است.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان بستر سازی به منظور اجرای طرح مدیریت جامع خدمات رفاهی دانشجویی را از دیگر برنامههای مهم صندوق رفاه در سال ۹۷ عنوان کرد و افزود: مقام عالی وزارت بر روی این موضوع تاکید زیادی دارند که امیدواریم امسال با حمایت ایشان این طرح عملیاتی شود.
حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا رضوان طلب، رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم، گفت: فرد در آخر میتواند رسیدگی به پرونده خود را از هیئت عالی جذب و شورای عالی انقلاب فرهنگی درخواست کند؛ نتایج نهایی اعتراض به فراخوان جذب شهریور ماه اعلام میشود.
مجید سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه تهران، گفت: با ایجاد این مدرسه میخواهیم خلاقیت دانشجویان از این نظر دیده شود.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران در ادامه به برنامه های ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: قرار است در این ایام برنامههای متنوعی نظیر مسابقات کتابخوانی و ورزشی بعد از افظار برای همکاران و اساتید این دانشگاه داشته باشیم.
منصور غلامی، وزیر علوم، گفت:دانشگاه جامع علمی کاربردی هم به خوبی مباحث علمی و فناوری جدید به افرادی که شاغل هستند آموزش میدهد اما این اطمینان وجود دارد، واحدی که شرایط لازم را داشته باشد و بر اساس دستورات وزارت علوم عمل کند، حذف نمیشود.
وی در پایان درباره استخدام نیروهای قراردادی دانشگاه فنی و حرفهای اضافه کرد: این موضوع، درون دانشگاهی است و در قالب اختیارات ریاست دانشگاه است.
مجتبی شریعتی نیاسر، معاون آموزشی وزارت علوم، گفت: به طور طبیعی دانش آموختگان دکتری آینده شغلی خود را در دانشگاه می بینند، این در حالی است که در بهترین حالت بین پنج تا 6 هزار نفر از 20 هزار شرکت کننده دارای مدرک دکتری، جذب دانشگاه می شوند و این موضوع به این معناست که سالانه 15 هزار فارغ التحصیل دکتری بیکار تحویل جامعه می دهیم در شرایطی که جای مناسبی برای اشتغال آنها نداریم.
وی ماموریتگرایی دانشگاهها را یکی از اهداف و رسالتهای آموزش عالی عنوان کرد و یادآور شد: دانشگاهی که ماموریتگرا باشد دانشجوی آن بیکار نمیماند.
احمد معتمدی، رئیس دانشگاه امیرکبیر، گفت: یکی از مهمترین اقدامات ما در سال گذشته ارتباط مؤثر با مراکز علمی بینالمللی بوده است؛ اگر بخواهیم به اقدامات این دانشگاه در حوزه روابط بینالملل اشاره کنیم باید گفت که بعد از برجام فصل جدیدی در روابط دانشگاههای کشور با دانشگاههای خارجی آغاز شد و امروز دانشگاههای ما با دانشگاههای مطرح در سراسر جهان بهجز دانشگاههای آمریکا و انگلیس روابط خوبی دارند.
وی به بهبود کیفیت اعضای هیئت علمی در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: از سال 93 تا 97 تعداد 68 نفر به مقام استادی و 36 نفر به مقام دانشیاری ارتقا پیدا کردند این در حالیاست که آییننامه ارتقای اساتید در دانشگاه امیرکبیر از سطح بالاتری نسبت به دانشگاههای دیگر برخوردار است.
انتهای پیام/