ارائه اینترنت به مسافران هواپیماها، ایستگاه فضایی و اولین ساکنان دیگر سیاره‌ها، سبب تلاش شرکت‌ها برای رونمایی از نسل جدید ارتباطات شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ به تازگی خبر‌هایی در دنیا منتشر شده است مبنی براینکه مارک زاکربرگ مالک شبکه اجتماعی فیس بوک که به تازگی با رسوایی جنجالی افشای اطلاعات میلیون‌ها کاربر مواجهه شده است به شکل مخفیانه درحال ساخت ماهواره‌های ارائه دهنده اینترنت در مدار کره زمین است.


کارشناسان اعتقاد دارند زاکر برگ اجرای این طرح را برای رقابت با ایلان ماسک مالک شرکت اسپیس ایکس انجام می‌دهد که درحال پیاده سازی طرح ارائه اینترنت فضایی است.


این طرح شامل راه اندازی ماهواره‌ای چند میلیون دلاری به نام آتنا است که می‌تواند دسترسی مردم به اینترنت را در مناطق مختلف دنیا حتی مناطق دور افتاده، محروم یا دچار بلایای طبیعی برقرار کند.

اجرای این طرح به وسیله شرکت (PointView Tech LLC) یکی از شرکت‌های تابعه فیس بوک دردست اجراست و درآن از ماهواره‌های LEO استفاده می‌شود که امکان دسترسی به پهنای باند را در مدار‌های پایینی کره زمین برای ساکنان سیاره آبی فراهم می‌کنند.


همچنین ساخت چندین ایستگاه زمینی برای پردازش داده‌های دریافتی از ماهواره آتنا نیز از دیگر طرح هاست.

مقام‌های PointView Tech LLC اعلام کرده‌اند که دربهترین حالت ماهواره آتنا درسال ۲۰۱۹ وارد فاز آزمایشی دوساله خود خواهد شد.

اجرای این پروژه تهدیدی بزرگ برای دو شرکت پیشرو در فناوری ارائه اینترنت فضایی، اسپیس ایکس به مالکیت ایلان ماسک و نیز یکی از شرکت‌های زیر مجموعه هواپیمایی ویرجین گالاکتیک به مالکیت ریچارد برانسون است.

Athena از سیگنال‌های رادیویی موج میله‌ای با فرکانس بالا استفاده می‌کند که سبب برقراری ارتباط شبکه‌های ارائه دهنده شبکه‌های نسل پنجم و فناوری پیشرفته تری به نسبت نمونه‌های مشابه است.شرکت ویرجین گالاکتیک طرح استفاده از ۷۰۰ ماهواره در فضای کره زمین را پیشنهاد داده است تا اینترنت را ارائه دهند.

شرکت ایلان ماسک که در طرحی مشابه فعالیت می‌کند هدف از ارائه اینترنت فضایی را امکان دسترسی آسان و ارزان به اینترنت برای سه میلیارد جمعیت کره زمین اعلام کرده است که دسترسی به اینترنت ندارند.


ماسک همچنین درادامه طرح‌های خود برای مسکونی کردن سیاره مریخ درنظر دارد، امکان استفاده ازاینترنت را به فضانوردانی که در آینده درمریخ زندگی خواهند کرد، بدهد.


با وجود اینکه درسال‌های قبل دو شرکت اسپیس ایکس و فیس بوک پروژه‌های مشترکی در زمینه‌های مخابراتی داشته‌اند، اما پس از چندین مورد انفجار سفینه‌های اسپیس ایکس و شکست‌های متعدد، به نظر می‌رسد زاکر برگ به اسپیس ایکس اعتماد ندارد ودر تلاش است طرح خود را یک جانبه اجرا کند.

انتهای پیام/

جنگ شرکت‌های بزرگ دنیا بر سر اینترنت فضایی آغاز می‌شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار