به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مصطفی هنرمندیان، مدیر جهاد کشاورزی ایذه گفت: برداشت دانه روغنی کلزا از نیمه نخست اردیبهشت شروع شده و تا پایان اردیبهشت ادامه دارد.
وی با اشاره به نحوه برداشت کلزا افزود:با برگزاری کلاس های ترویجی، کارگاه ها و حضور کارشناسان این مدیریت در مراحل کاشت و داشت و برداشت کلزا، این محصول در این شهرستان از کیفیت مطلوبی برخوردار است و ارقام کشت شده کلزا در سال زراعی حاری شامل هایولا4085، تراپر و آگامکس هستند که از کیفیت بالایی برخوردارند.
هنرمندیان بیان داشت: پیش بینی می شود از سطح مذکور بیش از 750 تن کلزا برداشت شود.
انتهای پیام/م