به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امیر شهنام بابلی رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سمینار تخصصی یک روزه انتقال تجربیات درمانی زلزله کرمانشاه که امروز چهارشنبه برگزار شد، با بیان اینکه در طول تاریخ ایران بیمارستان نظامی وجود داشته است، اظهار کرد: وجود بیمارستانهای نظامی در طول تاریخ، از صدر اسلام تاکنون، اهمیت طب رزم را نشان میدهد.
وی در ادامه با بیان اینکه از ۴ سال گذشته احساس شد که جنس امدادرسانی در جنگها از انتقال محوری تغییر کرده است، افزود: در طول دفاع مقدس موضوع انتقال محوری مجروحین در دستور کار بود و بیش از ۵۵ هزار مجروح توسط نیروی هوایی منتقل شد.
بابلی خاطرنشان کرد: امروزه موضوع انتقالمحوری جای خود را به درمانمحوری داده و ما در نزاجا به دنبال درمانمحوری در محل هستیم. خوشبختانه از اولین طرح مردمیاری که در تربت جام انجام شد تا به امروز پیشرفتهای خوبی داشتیم، اما تا نقطه مطلوب فاصله داریم و با تمام توان به دنبال کمکرسانی به مردم مناطق مختلف هستیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه مهم ترین مولفه طب رزم آمادگی و ورزیده بودن است، افزود: خوشبختانه امروز به ورزیدگی کامل رسیدهایم و آماده حضور در ماموریتهای مختلف هستیم.
بابلی با بیان اینکه موضوع جابجایی یکی دیگر از مواردی است که باید به آن توجه ویژهای شود، تصریح کرد: در زلزله کرمانشاه خوشبختانه با حجم امکانات و فعالیتهایی که صورت گرفت نشان داده شد در این خصوص به خوبی عمل شده و به حدی رسیدیم که در مدت کوتاهی بهترین متخصصان، بزرگترین عملهای جراحی را در سرپل ذهاب انجام دادند.
بابلی در ادامه افزود: مهمترین هدف اداره بهداشت، امداد و درمان کمکرسانی و مردمیاری در شرایط سخت است و در این راستا گامهای بلندی برداشته شده است.
رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نزاجا با اشاره به فعالیتهای این اداره از سال ۹۵ تا ۹۷ در حوزه مردمیاری افزود: از سال ۹۵ تاکنون خدماترسانی در قالب تیمهای پزشکی در تربت جام، زاهدان، کرمان، شیراز، بستان آباد، نوجین در استان فارس، اربعین، سرپل ذهاب و... انجام شده است.
بابلی در خاتمه گفت: در زلزله کرمانشاه هوانیروز ارتش ۵۵۷ سورتی پرواز انجام داد و ۹۵۰ مجروح را جابجا کرد.
گفتنی است امیر سلمانی معاون اجرایی نیروی زمینی ارتش هم در این مراسم با اشاره به اینکه امنیت و سلامت دو مقوله مهم است، اظهار کرد: یکی از هزاران برکات انقلاب اسلامی این است که توانستیم فعلهای «خواستن» و «ما میتوانیم» را در جامعه ساری و جاری کنیم. هر جا ایمان و اخلاص در کار بوده ما بزرگترین کارها را انجام دادیم و این موضوع را در پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و امروز در ماموریتهای اداره بهداشت، امداد و درمان نزاجا دیده میشود که نمونه بارز آن زلزله کرمانشاه بود.
انتهای پیام/