به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، حجت الاسلام احمد راهداری امام جمعه موقت زاهدان در نخستین نشست مجمع سلامت سیستان و بلوچستان اظهار داشت: هم اینک ۴۰۰ امام جمعه اهل سنت و حدود ۲۰ امام جمعه تشیع در استان حضور دارند که میتوان از ظرفیت آنان بیش از گذشته برای روشنگری جامعه در مسیر ارتقای کیفیت سلامت بهره گرفت.
وی افزود: وجود حدود ۳۰۰ آیه قرآن کریم به صورت مستقیم و غیر مستقیم در رابطه با مصرف غذای سالم نشان دهنده تاکید دین مبین اسلام بر مصرف طعام سالم و سلامت جسم بشر است.
امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان نیز در این نشست با مهم دانستن مقولههای سلامت و امنیت گفت: بر اساس آیات قرآنی سلامت مقدم بر امنیت است، زیرا انسان در صورت سالم بودن میتواند از نعمتها بهرهمند شود.
مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی افزود: اجتماعی کردن سلامت و تشکیل مجمع سلامت کار بسیار بزرگی است و جا دارد از نگاه وزیر بهداشت و درمان به این مقوله قدردانی کنیم.
وی اظهار داشت: در کنار سلامت جسم باید به سلامت روح نیز توجه کرد و انسانها از معنویت غافل نشوند.
وی تاکید کرد: همچنان که نیاز است آب و غذای انسانها سالم باشد در کنار آن باید به تغذیه روحی نیز توجه شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان نیز در این نشست گفت: نقش ارگانهای مختلف دولتی و غیر دولتی برای تشویق مردم به مراقبت از سلامت بسیار مهم است.
دکتر محمد هاشمی شهری تاکید کرد: وزارت بهداشت با جدیت رویکرد سلامت محور خود را اجرا میکند که امیدواریم با افزایش مشارکتهای بین بخشی تا پایان دولت دوازدهم در زمینه سلامت، محرومیت از چهره سیستان و بلوچستان برداشته شود.
وی افزود: اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور در پنج سال گذشته زمینه ساز پوشش بیمهای ۱۰۰ درصدی مردم و توسعه زیرساختهای بهداشتی در نقاط مختلف سیستان و بلوچستان شده است.
نماینده اهل سنت مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری نیز در این نشست گفت: سلامت مقولهای است که هیچگاه انسانها از آن بی نیاز نیستند بر این اساس روایات زیادی برای نظافت به عنوان یکی از مولفههای سلامت وجود دارد.
مولوی نذیراحمد سلامی افزود: سلامت دهان و دندان بخشی از علم پزشکی است که ۷۰ روایت از رسول اکرم (ص) در این رابطه وجود دارد.
انتهای پیام/ع