فیلیز اوزتورک (Filiz Ozturk)، یکی از سرآشپز‌های ترکیه‌ای در اینجا طرز تهیه دو غذای خوشمزه سنتی ترکی را آموزش می‌دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب  طرز تهیه دو غذای خوشمزه سنتی ترکی را آموزش می دهد.

تهیه غذا‌های سنتی ترکی با آشپز ترکیه‌ای

کوفته سوخاری

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز (رنده شد ه): یک عدد
سیر (رنده شده): 2 حبه
تخم مرغ: یک عدد
نان تست: یک الی دو عدد
زیره (پودر شده): یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق چای خوری
برگ جعفری (ریز خرد شده): 7 عدد
روغن: یک دوم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم سس

گوجه فرنگی (رنده شده): 3 عدد
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
سرکه: یک قاشق سوپ خوری
شکر: یک قاشق چای خوری
نمک: یک قاشق چای خوری
آشپزی با شف ترکیه ای

تهیه غذا‌های سنتی ترکی با آشپز ترکیه‌ای

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده، پیاز و سیر رنده شده، تخم مرغ، زیره، فلفل سیاه، برگ جعفری ریز خرد شده و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
نان تست ها را در مقدار کمی آب قرار دهید تا خیس بخورند و سپس به مواد اضافه کنید.
مواد را به خوبی ورز دهید.
گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کنید.
روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کوفته ها را در آن سرخ کنید تا برشته شوند.
برای تهیه سس، گوجه فرنگی رنده شده، سیر ریز خرد شده، سرکه، شکر و نمک را در ظرف مناسبی حدود 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید گه گاه هم بزنید.
سس را روی کوفته ها بریزید و در صورت تمایل به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
سوپ عدس قرمز

میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم:

عدس قرمز: 2 پیمانه
پیاز (ریز خردشده): یک عدد
سیب زمینی: یک عدد
سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
کره: یک قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
مواد لازم رویه:

روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
آشپزی با شف ترکیه ای

طرز تهیه:

عدس، پیاز و سیر ریز خرد شده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
سیب زمینی را پوست کنده و به ابعاد کوچک برش دهید و به مواد اضافه کنید.
مقداری آب اضافه کنید، طوری که حدود چهار انگشت آب روی مواد را بگیرد.
نمک بیفزایید و اجازه دهید مواد روی حرارت بپزند و نرم شوند.
سپس کره را اضافه کنید و سوپ را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در آورید.
روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و فلفل قرمز پودر شده را حدود 2 دقیقه در آن تفت دهید.
این مخلوط را روی سوپ بریزید.
سرو کنید.

منبع:سفره ایرانی

انتهای پیام/

غذا‌های سنتی ترکی

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.