به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛مهرداد غضنفری ،معاون هماهنگی اموراقتصادی وتوسعه منابع استانداری قم،بااشاره به وضعیت سرمایه گذاری برای تولیدبرق خورشیدی دراستان قم گفت:یک سری محدودیتهای قانونی در این زمینه وجود دارد، وزارت نیرو معتقد است که سرمایه گذاری برای تولید برق خورشیدی در استان قم باید به میزان کسری برق تولیدی در استان نسبت به مصرف آن باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم افزود: جانمایی برای ایجاد نیروگاههای برق خورشیدی در استان صورت گرفته است و سرمایه گذاران زیادی برای ایجاد این نیروگاهها در قم اعلام آمادگی کردند، مقدمات کار برای احداث نیروگاههای برق خورشیدی متعدد در استان فراهم شده است.
وی ادامه داد: موقعیت استان قم به گونه ای است که هم میتواند برق موردنیاز خود را از طریق انرژی خورشیدی تامین و هم این برق را به بقیه استانها صادر کند، رویکردی در استان قم تعریف کردیم تا سرمایه گذاران به ایجاد نیروگاههای برق خورشیدی در قم روی بیاورند.
غضنفری، هدف گذاری استان قم در سال جاری را ایجاد ظرفیت برای تولید 100 مگاوات برق خورشیدی دانست وبیان کرد: البته برای احداث نیروگاههای برق خورشیدی به ظرفی 500 مگاوات نیز زمین موردنیاز مشخص شده است و سرمایه گذاران را برای سرمایه گذاری در این نیروگاهها دعوت کردیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم تصریح کرد: قرار است که نیروگاهی با ظرفیت تولید 10 مگاوات برق خورشیدی در استان تا سه ماه آینده به بهره برداری برسد.
وی ادامه داد: باید با همکاری با وزارت نیرو از محدودیتهای مشخص شده برای استان قم در زمینه میزان تولید برق خورشیدی عبور کنیم.
وی در پایان یادآورشد:مکان مشخص شده برای ایجاد نیروگاه برق خورشیدی با ظرفیت تولید 500 مگاوات در منطقه حوض سلطان با عرصه هزار هکتار است و این نیروگاه از لحاظ محل اجرا مشکلی ندارد، اما فرآیند احداث آن بیشتر از یک سال طول میکشد.
انتهای پیام/ح
انتهای پیام/ح