به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، علی سالاری مدیرجهاد کشاورزی جیرفت گفت : از هرهکتار گلستانهای گل محمدی در بخش جبالبارز یک و نیم تن محصول و سالانه بیش از۷۰ تن گل محمدی از گلستانهای جیرفت برداشت و برای گلاب گیری به کارخانه فرآوری این محصول در جبالبارز ارسال میشود.
مدیر جهاد کشاورزی جیرفت با اشاره به کمبود منابع آبی در این شهرستان گفت: سعی شده توسعه گلستانهای گل محمدی به عنوان یک کشت جایگزین در شهرستان فرهنگ سازی شود، چون این محصول نیاز بسیار کمی به آب دارد و از طرفی با کم آبی سازگار است.
بخشدار جبالبارز هم گفت:زمینه تشویق مردم این بخش را به کاشت گل محمدی فراهم کرده ایم، چون شرایط آب و هوایی این بخش سبب شده محصول گل محمدی با کیفیت و بازار پسند تولید شود.
قاسمی افزود: کارخانه گلاب گیری جبالبارز برای فرآوری محصول راه اندازی شده تا ارزش افزوده گل محمدی برای کشاورزان بیشتر شود.
بخشدار جبالبارز بیان کرد:در فصل برداشت گل محمدی در بخش جبالبارز به صورت مستقیم و غیر مستقیم ۲۰۰نفر مشغول به کار میشوند.
مسعود احمدی مدیر کارخانه گلاب جبالبارز هم گفت:این کارخانه با هدف فرآوری گیاهان دارویی و به ویژه گل محمدی فعال و راه اندازی شد.
وی افزود:در حال حاضر کار گلابگیری در این کارخانه از گلهای تحویلی کشاورزان در حال فعالیت است و به طور متوسط این کارخانه ظرفیت تولید بیش از ۲۰۰تن عرقیجات را دارد.
انتهای پیام/ی